Δείτε το Χριστουγεννιάτικο Σπίτι της Πρωταγωνίστριας του «The Big Bang Theory» (φωτό)

Δείτε πόσο όμορφα διακόσμησε το σπιτικό της η όμορφη ηθοποιός με τη βοήθεια του διακοσμητή της Τζεφ Άντριους.

Η Κάλι Κουόκο (γνωστή ως Πένι στον ρόλο της στην σειρά The Big Bang Theory) δημιούργησε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σπίτι για να γιορτάσει ως νιόπαντρη τα πρώτα της Χριστούγεννα με τον τενίστα σύζυγό της.

Οι μεταλλικοί τόνοι, όπως είναι το χρυσό, το πλατινέ, το μπρονζέ και το ασημί, ταιριάζουν υπέροχα με το λευκό και το πράσινο. Οι συνδυασμοί αυτοί κάνουν το σπίτι να δείχνει σικ και γιορτινό. Βέβαια, το πιο σημαντικό από όλα, όταν φτιάχνετε τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού σας είναι να εκπέμπετε μέσα από αυτήν το προσωπικό σας στιλ και το γούστο σας.

Η ηθοποιός είπε σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού της: «Ο Τζεφ γνωρίζει το προσωπικό μου στιλ πολύ καλά. Ξέρει ότι αγαπώ το χρυσό και ό,τι είναι πολύ φανταχτερό».

Αυτό που φαίνεται από το σπίτι της Κουόκο όπως αναφέρει και το spirossoulis.com, είναι ότι πολλά από τα στολίδια έχουν σαν θέμα τους τα ζώα του ζευγαριού μιας και αγαπούν πολύ τους τετράποδους φίλους τους, τους οποίους η ίδια χαρακτηρίζει ως «παιδιά» της. Σε αυτό οφείλεται το ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι διακοσμημένο με διάφορα ζωάκια - σκιουράκια, κουκουβάγιες και άλλα ξύλινα ζωάκια.

Όσο για το τύλιγμα των δώρων που θα κάνει στους αγαπημένους της η ηθοποιός, είπε: «Μου αρέσει πολύ να τυλίγω δώρα. Το έκανα μόνη μου για καθένα από τα δώρα μου και πάνω από κάθε δώρο έβαλα και ένα στολίδι. Έτσι, μαζί με το δώρο θα δώσω και άλλο ένα έξτρα δωράκι».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ