Η "τρομερή" βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας επιτέλους και με τους 2 γιους της για Χριστούγεννα - Πρώτη φορά από το 2019

Τι λέει το επίσημο δελτίο τύπου

Το παλάτι Amalienborg αποκάλυψε, στις 24 Νοεμβρίου 2023, το πρόγραμμα για τους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

Στο Marselisborg, η βασίλισσα Μαργκρέτε θα γιορτάσει την παραμονή των Χριστουγέννων με τους γιους της Φρέντερικ και Τζοακίμ και τις νύφες της, πρώτη φορά από το 2019 ...

Διαβάστε ακόμη: Η βασίλισσα της Δανίας δεν το βάζει κάτω: «Θα λέγονται απλά κόμης & κόμισσα τα εγγόνια μου, έτσι κρίνω» - Η νέα ανακοίνωση για την απόφαση σταθμό

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ξετύλιξαν τα δώρα τους μαζί! Μια μεγάλη αναμονή που σύντομα θα τελειώσει.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας: Κλείνει τη χρονιά & τα στόματα πλάι και στους δύο γιους της - Τι απέγινε η απόφαση για την εκθρόνιση των εγγονών; (φωτό)

"Φέτος, το παλάτι του Marselisborg θα είναι για άλλη μια φορά το χριστουγεννιάτικο σκηνικό για τη βασιλική οικογένεια. Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Margrethe II θα εγκατασταθεί εκεί από τις 20 Δεκεμβρίου και θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένεια του Πρίγκιπα διαδόχου, του πρίγκιπα Joachim , της πριγκίπισσας Marie και τους δύο παιδιά», διαβάζουμε στο επίσημο δελτίο τύπου.

 

 

“Ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η χρονιά”

Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που η Margrethe II της Δανίας βρέθηκε και με τους δύο γιους της για τα Χριστούγεννα. Το 2022 επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές στο εξωτερικό, στην Αυστραλία για τον Φρέντερικ, στο Βιετνάμ για τον Τζόακιμ.

Όσο για τη βασίλισσα, πήγε στο Djursland, στα δυτικά του βασιλείου, για να γιορτάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τη μικρότερη αδερφή της, πριγκίπισσα Benedikte, και φίλους.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μαργαρίτα: Απούσα από το πρωτοχρονιάτικο δείπνο η πριγκίπισσα Μαρί - Αφαιρέθηκαν οι τίτλοι των παιδιών της (φωτό & βίντεο)

Όλα σε ένα τεταμένο πλαίσιο αφού η Μαργκρέτ είχε αποφασίσει λίγο πριν να αποσύρει τους πριγκιπικούς τίτλους από τα τέσσερα παιδιά του μικρότερου γιου της.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλειο Δανίας: Από τους χορούς στα… πανηγύρια - Το παρασκήνιο της «άκαρδης» απόφασης της βασίλισσας - το bullying στους πρώην πρίγκιπες

Έτσι, η ανακοίνωση από το Amalienborg Palace δείχνει ότι το έτος 2023 τελειώνει με «θετικό πρόσημο», εξηγεί η δημοσιογράφος Marianne Singer στο περιοδικό Billed Bladet . "Είδαμε πώς η βασίλισσα έφερε τους πάντες μαζί για τα γενέθλιά της και στη συνέχεια όταν ο πρίγκιπας Κρίστιαν έγινε 18 τον Οκτώβριο. Η οικογένεια του διαδόχου ταξίδεψε επίσης στο Παρίσι για να παραστεί στην επιβεβαίωση του κόμη Χένρικ ντε Μονπεζά τον περασμένο Μάιο", συνεχίζει. Για αρκετούς μήνες, η ενότητα φαίνεται να είναι το σύνθημα για τη Margrethe και τους κοντινούς της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ