Η Μπέττυ Μαγγίρα για την μεταγραφή της από το Open στον Ant1 - «Ήταν δύσκολη η απόφαση να αλλάξω κανάλι» (βίντεο)

Η Μπέττυ Μαγγίρα καλεσμένη στην «Ελένη»

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και στην εκπομπή της στο Mega, "Ελένη" ήταν η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ αλλων για τη δύσκολη απόφαση που πήρε αλλάζοντας κανάλι.

«Για να πάρω εγώ αυτή την απόφαση -γιατί είμαι και πιστός άνθρωπος Ελένη, μου αρέσει όταν είμαι κάπου και δημιουργώ και μια κατάσταση που είναι ωραία… Ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι μια νέα αρχή. Πας σε μια άλλη ζώνη, δεν είναι ότι πήραμε την ίδια εκπομπή και την πήγαμε σε ένα μεγαλύτερο κανάλι με τους ίδιους συντελεστές. Ξανά μανά από την αρχή.

 

 

Αλλά να σου πω κάτι Ελένη; Δεν θα μασήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου. Δεν μασάω. Ξανά; Ξανά! Από την αρχή; Από την αρχή! Δεν πειράζει. Εδώ είμαστε. Όλα γύρω μας γυρίζουν και επιλέγουμε εμείς τι θέλουμε να κάνουμε και τι θέλουμε να δώσουμε προς τα έξω», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε ακόμη: Η Μπέτυ Μαγγίρα ανέβασε φωτογραφίες ως Mις Θράκη - "Δείτε τι πήρε o παίδαρος!"

«Το φλερτ με το κανάλι ήταν από την προηγούμενη χρονιά. Μου είχε πει και ο Γιώργος Λιάγκας να πάω στην εκπομπή του, όπως είπε και ο ίδιος καλώς που δεν πήγα γιατί δεν θα ταίριαζα εγώ εκεί. Ήταν και οι άνθρωποι που συζήτησα και τα πράγματα που μου πρότειναν σε αυτό το κανάλι με έκαναν να νιώσω σιγουριά και να πω ναι παιδιά, πάμε. Πάμε να φτιάξουμε μια νέα ζώνη. Από την αρχή ξανά θα οργώσουμε, θα σπείρουμε, θα θερίσουμε, ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε. Δύσκολο, αλλά δεν το βάζω κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ