Πρίγκιπας Χάρι: "Δεν αντέχω να βλέπω στο "The Crown" τη μαμά μου σαν φάντασμα"

Κυκλοφόρησε η 6η ανανεωμένη σεζόν της σειράς

Η έκτη σεζόν του «The Crown» ξεκίνησε να προβάλεται την Πέμπτη και μια από τις σειρές της ιστορίας επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ της αείμνηστης Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας και του γεννημένου στην Αίγυπτο παραγωγού ταινιών, Ντόντι Φαγιέντ.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια καλύπτουν τις οκτώ εβδομάδες πριν από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας και του Ντόντι σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

Σύμφωνα με το Page SIx, ο πρίγκιπας Χάρι αρνείται να δει τα καινούρια επεισόδια της σειράς.

Μια πηγή είπε στο Page Six: «Λόγω της ευαίσθητης φύσης του περιεχομένου στα επερχόμενα επεισόδια του «The Crown», ο πρίγκιπας Χάρι έχει λογικά αποφασίσει να μην δει αυτή τη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη: Πρώτη νίκη του Πρίγκιπα Χάρι κατά της Daily Mail - Οι κατάφορες παραβιάσεις της ιδιωτικής του ζωής, οι "κοριοί" στο τηλέφωνο

Ο Χάρι έχει μιλήσει πολλές φορές για τη θλίψη που υπέστη μετά την απώλεια της μητέρας του και για το πώς επηρεάστηκε η ψυχική του υγεία.


instagram @royal_familyfann

Η πηγή επέμεινε: «Δεν υπάρχει κάποια ρήξη με τους δημιουργούς της σειράς ή για το Netflix». Μας είπαν ότι οι Sussexes «δεν ήρθαν σε επαφή με κάποιο σύμβουλο συνδεδεμένο με τη σειρά ή το Netflix» και δεν εστάλησαν σενάρια ή προηγούμενα επεισόδια για έγκριση ή συζήτηση. Ο εν διαστάσει αδελφός του Χάρι, Γουίλιαμ, έχει επίσης ξεκαθαρίσει σε πηγές ότι δεν θα παρακολουθήσει το «The Crown».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ