Η Έλλη Στάη στο Instagram: "Προσπάθησα να κάνω ψυχοθεραπεία αλλά κατέληξα να αυτοψυχοθεραπεύομαι" - Γιατί;

Η Έλλη Στάη μιλάει για την ψυχοθεραπεία στη ζωή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έλλη Στάη μίλσε μέσα από το Instagram της για την ψυχοθεραπεία.

Η Έλλη Στάη αποκάλυψε ότι αυτή η μέθοδος είναι κάτι που έχει δοκιμάσει, αλλά μάλλον δεν της ταιριάζει...

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε η ίδια αναφέρει: «Προσπάθησα να κάνω ψυχοθεραπεία και εγώ, αλλά κατέληξα να αυτοψυχοθεραπεύομαι. Τώρα γιατί κατέληξα εκεί; Γιατί η σχέση ψυχοθεραπευτή και ψυχοθεραπευόμενου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Αν αυτή δεν υπάρχει, δεν ανοίγεται ο θεραπευόμενος», σημείωσε.

Έπειτα πρόσθεσε: «Αυτό λοιπόν για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι και εγώ δύσκολος άνθρωπος, επειδή “το έπαιξα” ψυχαναλυτής στη δουλειά μου. Για να κάνεις συνεντεύξεις και συζητήσεις και ο άλλος να χαλαρώσει, να ανοιχτεί πρέπει να τον “ανοίξεις”. Ε λοιπόν, επειδή εγώ το είχα αυτό, δεν βρήκα ποτέ. Έκανα 3-4 προσπάθειες. Δεν βρήκα κάποιον ο οποίος να μου επιβληθεί σε κάτι τέτοιο. Οπότε αυτοψυχοθεραπευόμουν».

Στη λεζάντα της δημοσίευσης επισήμανε για μια ακόμη φορά: "Ψυχοθεραπεία: Η σχέση θεραπευτή - θεραπευόμενου είναι το “κλειδί” !"

Διαβάστε επίσης: Πού είδαμε την Έλλη Στάη παρέα με τη Μαρία Δαμανάκη: Σούπερ σικ η δημοσιογράφος με total black εμφάνιση

Η Έλλη Στάη μετά από μια μεγάλη αποχή από την τηλεόραση, έχει επιστρέψει φέτος στις οθόνες μας και το OPEN.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ