"Μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε": Ο Δημήτρης Κατριβέσης για το ξανασμίξιμο με τη Μαριάντα Πιερίδη

Ξανά μαζί το ζευγάρι!

Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Κατριβέσης επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή του με τη σύζυγό του, Μαριάντα Πιερίδη.

Για το γεγονός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, που τον συνάντησαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της σεφ Ντίνας Νικολάου.

Η Ντίνα Νικολάου είναι η κουμπάρα, που τους πάντρεψε με την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Αρχικά, ο Δημήτρης Κατριβέσης είπε: «Με βλέπεις να ενοχλούμαι με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Δεν ασχολούμαι. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή».

«Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα. Απόψε προσέχει το παιδί. Επιλέξαμε να κάνει babysitting η Μαριάντα και να έρθω εγώ στην κουμπαρούλα», σημείωσε.

Επιπλέον, απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με το πώς του φάνηκε η Μαριάντα Πιερίδη στον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο "Καλοκαίρι Yes", ενώ σχολίασε και αν θα έπαιρνε ο ίδιος μέρος σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Τι συμβουλή να δώσω εγώ στη Μαριάντα; Ήταν λες και το έκανε από πάντα. Μου έχουν γίνει κι εμένα προτάσεις αλλά δεν ταίριαζαν τα θέλω μας. Σε ένα μαγειρικό ταξιδιωτικό και διαδραστικό project ίσως έλεγα ναι».

Διαβάστε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: Ισχύει ότι βρέθηκα ξανά με τον Δημήτρη Κατριβέση και ήταν μια ευχάριστη συνάντηση

Ο Δημήτρης Κατριβέσης και η Μαριάντα Πιερίδη παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2017. Τους προηγούμενους μήνες ο γάμος τους πέρασε μια κρίση.

Ωστόσο και οι δυο επιβεβαίωσαν, ο καθένας με τον τρόπο του, ότι τα ξαναβρήκαν και είναι πάλι μαζί.

Η Μαριάντα Πιερίδη είχε πει πριν λίγες μέρες: " Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πέτυχε σε μια στιγμή που ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου. Ήταν μια πολύ ωραία και ευχάριστη συνάντηση."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ