Ράνια Τζίμα: ''Το αξίζεις γιατί είσαι Θεάρα'' - Γιατί την επαίνεσαν οι followers της στο Instagram;

Ο κόσμος την εμπιστεύεται , την στηρίζει και την αγαπά.

Η Ράνια Τζίμα  έγινε ξανά viral, αλλά αυτή τη φορά όχι για κάτι που έκανε, αλλά για τα θετικά σχόλια που έλαβε όταν ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την εμπιστοσύνη τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega TV, το οποίο και παρουσιάζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rania Tzima (@rania.tzima)

Είναι μια από τις δημοσιογράφους της νέας γενιάς που έχουν ξεχωρίσει. Είναι αγαπητή από τον κόσμο, γιατί λέει τα πάντα με το όνομά τους. 

Δείτε επίσης: Κούκλα η Ράνια Τζίμα στο φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη: Από τα ανσάμπλ που φόρεσε ξεχωρίσαμε τη ροζ τσιγγάνικη φούστα (φωτό)

Κερδίζει τη "μάχη" της τηλεθέασης σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κρίνοντας από τα θετικά σχόλια που έχει λάβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εμπιστοσύνη της νεότερης γενιάς προς το πρόσωπό της.

Έτσι, λοιπόν, θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό που την παρακολουθεί πιστά. Κάνοντας ένα post που μιλάει με αριθμούς η Ράνια Τζίμα έγραψε ως λεζάντα: «Ευχαριστούμε πολύ!».

«Θεάρα»

Ακολούθησε καταιγισμός σχολίων. «Εσάς γουστάρουμε κυρία Τζίμα», έγραψε ένας λογαριασμός. «Δεν υπάρχει άλλη», πρόσθεσε ένας άλλος. Πολλές φορές την αποκάλεσαν «θεάρα» και υπογράμμισαν πως την προτιμούν για την αξιοπιστία της. «Ολόκληρη η κορυφή δική σας», σημείωσε ένας τρίτος λογαριασμός του Instagram, ενώ με πιο χιουμοριστική διάθεση ένας τέταρτος, έγραψε: «Ράνια ζούμε για να σ’ ακούμε».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ