Αφήστε ήσυχη την Ελεονώρα Ζουγανέλη - Οι συνεχείς ερωτήσεις για τον 2ο γάμο - Απαπα! Τι απάντησε (βίντεο)

Απηύδησε!

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την τραγουδίστρια και για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Συγκεκριμένα αρχικά οι δημοσιογράφοι ανέφεραν τον επερχόμενο γάμο του ηθοποιού Νίκου Κουρή και η Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε τις ευχές της: «Με το καλό, του εύχομαι τα καλύτερα. Να είναι ευτυχισμένος και ζωντανός και υγιής και να το γευτεί και να το απολαύσει».

Διαβάστε ακόμη: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όσα είπε για το διαζύγιο της - ''Ένας χωρισμός είναι ίδιος για όλους, δεν έχω κάτι να κρύψω''

«Σας έχει προϊδεάσει για δεύτερο γάμο ή δεν το σκέφτεστε;» ρωτήθηκε στη συνέχεια η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με την τραγουδίστρια να αντιδρά, λέγοντας: «Απαπα! Όχι, καθόλου! Άμα ήταν κάθε φορά που παντρευόταν κάποιος να σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ, θα ήταν τραγικό!».

Διαβάστε ακόμη: Χώρισαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου μετά από 2,5 χρόνια γάμου - Η επίσημη ανακοίνωση (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Κάποιος από τους δύο προχώρησε μετά το διαζύγιο - Το νέο πρόσωπο

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020 η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες.

Τον Φεβρουάριο του 2023 έγινε γνωστό πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ