«Μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατάνε ελεύθερες πατρίδες» - Το μήνυμα του πιλότου του F-16 που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (βίντεο)

Δείτε βίντεο από τη διέλευση ελικοπτέρων Apache και μαχητικών Rafale

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε της μεγαλειώδους παρέλασης της Θεσσαλονίκης με το μαχητικό αεροσκάφος F-16, μέλος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων "ΖΕΥΣ" της Πολεμικής Αεροπορίας να "σκίζει" τον ουρανό.

Στη διάρκεια της επίδειξης της ομάδας «ΖΕΥΣ» στον ουρανό της πόλης, ο Ίκαρος Χ. Χαρίτος έστειλε το μήνυμά του, στο οποίο ανέφερε: «Καλημερα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Ελλάδα, μονο οι ελεύθερες ψυχές φυλάνε ελεύθερες πατρίδες. Τιμη και δοξα σε εκεινους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα».




Ποιος είναι ο Ίκαρος της Ομάδας «ΖΕΥΣ», Χρήστος - Πάρις Χαρίτος



«Το να γίνω πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν το όνειρο από τα παιδικά χρόνια και είμαι πολύ ευγνώμων που το κατάφερα. Είναι ένα επάγγελμα που πρέπει να το αγαπάς πολύ για το φέρεις εις πέρας. Έχει πολλές απαιτήσεις και πολλές ώρες δουλειάς, όταν όμως τα καταφέρεις σου δίνει πίσω πάρα πολλά πράγματα», δήλωσε προ ημερών ο σμηναγός (Ι) Χαρίτος στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ Πρακτορείο 104.9FM.

Με το χαρακτηριστικό ψύχραιμο βλέμμα των χειριστών της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, ο ίδιος απάντησε σε ερωτήσεις για την πορεία του μέχρι την ανάληψη καθηκόντων ως Ιπτάμενου Επίδειξης της Ομάδας «ΖΕΥΣ» κατά τη διάρκεια πρόσφατου αεροπορικού σόου που έλαβε χώρα στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ