Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει σε γοητευτική δημοσιογράφο: Έχουμε αγάπη & πάθος με την Πάουλα Μπαντόσα - Ανήκουμε ο ένας στον άλλο - Και οι γονείς μου γνωρίστηκαν στο τένις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει για την αγαπημένη του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, έδωσε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα.

Ξεκίνησε μιλώντας πρώτα για τα επαγγελματικά του, καθώς μόλις είχε νικήσει τον Ντόμινικ Τιμ με 2-0 σετ, για το τουρνουά τένις της Βιέννης.

Η συνέντευξη προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Servus TV».

«Ποιος θα το πίστευε πως θα κατακτούσα έναν τίτλο με τον Πέτρο. Δεν το φανταζόμασταν… Παίζαμε κάποια παιχνίδια για το σιρκουΐ μέσα στη σεζόν, αλλά ποτέ δεν νιώθαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν τίτλο. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και μακάρι να επωφεληθούμε από αυτό και να συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια μίλησε για τους γονείς του και το γεγονός ότι τον είδαν να κερδίζει μαζί με τον αδερφό του. «Έτσι όπως τους είδα», είπε, «έμοιαζε με μεγαλύτερο κατόρθωμα για την οικογένεια, το να δούνε τους γιους τους να νικούν, από ότι αν θα κέρδιζα έναν τίτλο μόνος μου. Ήταν ανακουφιστικό αυτό. Έχω παλέψει για μεγάλους τίτλους, αλλά δεν περίμενα να νιώσω αυτό το συναίσθημα νικώντας μαζί με τον αδερφό μου».

«Είναι πολύ δουλευταράς. Αν χρειαστεί να δουλέψουμε οκτώ ώρες, θα το κάνουμε. Είναι κάτι πολύ καλό να τον έχω δίπλα μου και να αφιερώνει τη ζωή του σε αυτό», δήλωσε.

Επιπλέον, σχολίασε και το γεγονός ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με την Αυστρία, καθώς η μητέρα του έχει κάποιες ρίζες από εκεί. Και ο πατέρας του αγαπάει πολύ τη χώρα, επειδή πήρε το δίπλωμά του από την ομοσπονδία της Αυστρίας.

Η στήριξη της Πάουλα Μπαντόσα

«Η Πάουλα (Μπαντόσα) μου είπε “κοίτα να παίξεις καλά γιατί η Βιέννη είναι πολύ όμορφη, ώστε να μπορέσω να έρθω να σε δω”».

«Ακόμη και να μην ήμασταν τενίστες, νομίζω, πως θα βρίσκαμε την αγάπη και το πάθος ο ένας για τον άλλον με την Πάουλα Μπαντόσα. Απλά έτυχε να έρθει μέσω του τένις. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν μέσω του τένις. Είναι μια εύκολη σχέση αγάπης. Ανήκουμε ο ένας στον άλλον. Είναι από τα σπάνια πράγματα. Δεν θέλω να ακουστώ κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε καταλαβαίνει».

Διαβάστε επίσης: Η Πάουλα Μπαντόσα κοιτάει τον Στέφανο Τσιτσιπά και λιώνει - "My man" (φωτό)

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Ξεκίνησαν να μιλούν στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Όπεν, στις 12 Μαΐου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ