Made in Greece οι νέες στολές της Aegean: Με Zeus+Dione μπλε & λευκά κομμάτια που ανανεώνουν το look του προσωπικού - Αλλαγές στα μαλλιά & το make up (φωτό - βίντεο)

Εποχή αλλαγών!

Μία νέα εποχή ξεκινάει για την Aegean Airlines!

Η αεροπορική εταιρεία μας παρουσιάζει τις νέες της στολές οι οποίες σε απόλυτη αρμονία με τις καινούριες τάσεις έρχονται να εξελίξουν και να ανανεώσουν την εικόνα των ανθρώπων τους.

Αντλώντας έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, η Zeus+Δione, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab, δημιούργησε μία συλλογή στολών που συνδυάζει την κληρονομιά μας με τη neo-era φιλοσοφία της Aegean.



Aegean Airlines



Aegean Airlines



Tα κομμάτια της συλλογής συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους. Κλασικές tailored σιλουέτες διανθίζονται με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία που υπογραμμίζουν την δομή των ενδυμάτων.

Στις ανδρικές στολές των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους, γιακάδες χωρίς τα αυστηρά πέτα προσδίδουν μια αίσθηση δωρικής απλότητας, ενώ πρακτικά γιλέκα και κουστούμια διευκολύνουν τις κινήσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων. Σε μια εποχή όπου η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη είναι αναπόσπαστα κομμάτια, οι στολές λειτουργούν τόσο ως ενωτικά στοιχεία της ομάδας της AEGEAN, αλλά ταυτόχρονα και ως μέσο έκφρασης των διαφορετικών προσωπικοτήτων που συνυπάρχουν σε αυτή.



Aegean Airlines



Aegean Airlines

Το νέο look ολοκληρώνεται με το επίσης ανανεωμένο μακιγιάζ σε συνεργασία με το brand KORRES, με στόχο να αναδείξει τη φυσική ομορφιά του προσωπικού μας και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.

Με επιρροή από την ελληνική φύση, επέλεξαν γήινους τόνους καφέ, bronze και ροζ που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας και εγγυώνται την άψογη εμφάνιση και άνεση του προσωπικού σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.



Aegean Airlines



Στην ίδια φιλοσοφία και τo hair grooming έρχεται να ολοκληρώσει το ανανεωμένο look με χαλαρά pony tails και πλεξούδες.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: aegeanair.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ