Μητέρα ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα κλαίει με λυγμούς από χαρά - Ο γιος της έβαλε γκολ μόλις στα 17 του & νίκησε η ομάδα

Το ιδανικότερο ντεμπούτο για τον 17χρονο Μαρκ Γκούιου!

Σαν "από μηχανής θεός" εμφανίστηκε ο 17χρονος Μαρκ Γκούιου στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των "blaugrana" μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 79ο λεπτό και μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, σκόραρε το πρώτο του γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο νεαρός Ισπανός, κέρδισε την εμπιστοσύνη του εμβληματικού προπονητή του, Τσάβι, και κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με το κατόρθωμά του.

Η μητέρα του που βρισκόταν στις εξέδρες, έβαλε τα κλάματα από την έντονη συγκίνηση και τη χαρά της.

Ο ταλαντούχος 17χρονος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα στην Ισπανία. Με το γκολ που πέτυχε για τη Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε το όνειρο πολλών ποδοσφαιριστών της "Μασία", της ακαδημίας ποδοσφαίρου για παιδιά της Barcelona.

Χάρη στο γκολ του Marc Guiu, οι Καταλανοί επικράτησαν με σκορ 1-0.

 

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram μετά το "μαγικό" παιχνίδι, έγραψε: "Χαρούμενος που εκπληρώνω το όνειρο του ντεμπούτου με τον καλύτερο σύλλογο του κόσμου τη Barcelona και που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ τον Kύριο για την εμπιστοσύνη που μου έδωσε σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα, επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές που είχα, συναδέλφους, φίλους και ιδιαίτερα όλη την οικογένειά μου, που με βοήθησαν να φτάσω εδώ. Τώρα ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα για να βοηθήσουμε τον σύλλογο να πετύχει. Ευχαριστώ πολύ όλους τους culés για την υποστήριξή σας αυτή την ξεχωριστή μέρα για μένα."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ