Αυτός είναι ο 4χρονος Ρόνι, γιος του ποδοσφαιριστή Φιλ Φόντεν - Με 4 εκατ. ακολούθους στο instagram έγινε influencer χωρίς να το καταλάβει (φωτό)

Δείτε τι ανεβάζει

Πλέον όλοι ξέρουμε ότι οι influencers βγάζουν αρκετά χρήματα.

Έχουμε συνηθίσει βέβαια να βλέπουμε ενήλικα άτομα σε αυτόν το ρόλο ωστόσο ο 4χρονος Ρόνι, γιος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν αποτελεί την εξαίρεση!

Διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με σχεδόν 4 εκατομμύρια ακολούθους!

Οι γονείς του Ρόνι δημιούργησαν τον λογαριασμό αφού ένα meme του μικρού έγινε viral με τον ίδιο να αποκαλείται "El Wey" ή "The Dude" μετά τον θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League επί της Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Ιούνιο.

Έγινε ανεπίσημη μασκότ της ομάδας χάρη στις χαριτωμένες φωτογραφίες του με τον πατέρα του στο γήπεδο και μια selfie με τον Ερλινγκ Χάαλαντ στα αποδυτήρια.

Βρισκόταν στους ώμους του πατέρα του όταν ο Jack Grealish άρχισε να τραγουδά για τον Rodri το κλασικό Freed from Desire των 90s.

«Η προσωπικότητά του τον έχει κάνει αυτό που είναι. Νομίζω ότι έγινε viral μετά την κατάκτηση του Champions League. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν παιδί και είναι πολύ αστείος», δήλωσε ο Φόντεν στο Sky Sports News.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Κάθε σχόλιο στη σελίδα μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητούσε να δουν το παιδί. Έτσι σκέφτηκα να δώσω στους οπαδούς αυτό που ήθελαν και να δημιουργήσω έναν λογαριασμό γι' αυτόν και έγινε χαμός».

Ο λογαριασμός του Ρόνι απέκτησε ένα εκατομμύριο followers μέσα σε μόλις 14 ώρες μετά τη δημιουργία του και δύο ημέρες μετά είχε πάνω από δύο εκατομμύρια. Ήδη έχει φτάσει σχεδόν στα μισά του δρόμου για να φτάσει τους 9,6 εκατομμύρια followers του πατέρα του στο Instagram.


instagram @officialronniefoden_

Ο λογαριασμός του μικρού δίνει μια εικόνα της ζωής της οικογένειας στην έπαυλη των 2,85 εκατομμυρίων λιρών με τα έξι υπνοδωμάτια στο χωριό Prestbury του Cheshire.

Ο Φόντεν και η σύζυγός του Ρεμπέκα Κουκ, οι οποίοι έχουν και ένα κοριτσάκι δύο ετών, αγόρασαν αυτό το σπίτι πέρυσι, όταν οι απολαβές του ποδοσφαιριστή εκτοξεύτηκαν σε 200.000 λίρες την εβδομάδα, με την υπογραφή του νέου πεναετούς συμβολαίου του με τον σύλλογο.

Στον λογαριασμό του μικρού ως stories ανέβηκαν φωτό από τις διακοπές τους στη Μύκονο, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών που τους δείχνουν να κολυμπούν στην πισίνα και να πετούν με ιδιωτικό τζετ. Σε ένα βίντεο κλιπ ο Ρόνι φαίνεται να χορεύει πάνω στο τραπέζι, ενώ όλη η οικογένειά του τον επευφημεί. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τον Ρόνι και τον πατέρα του να πηγαίνουν μαζί για ψάρεμα μετά το σχολείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ