Έφη Παπαθεοδώρου: "Αν δεν ερχόταν αμέσως το ασθενοφόρο μπορεί να μην ζούσα, ο βηματοδότης με γλίτωσε"

Όταν κινδύνευσε η ζωή της ηθοποιού...

Η Έφη Παπαθεοδώρου αποκάλυψε πρόσφατα την περιπέτεια με την υγεία της που βίωσε το καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός ότι χρειάστηκε να βάλει βηματοδότη.

Σήμερα μίλησε ξανά για το ζήτημα σε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Τα όσα είπε η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έμεινε γνωστή κυρίως για τον εβληματικό της ρόλο ως "Θεοπούλα" στη σειρά "Στο Παρά Πέντε", συγκινούν.

«Σώθηκα από θαύμα. Έτυχε να είναι όλη η οικογένεια εκεί. Ήρθε το ασθενοφόρο αμέσως και με πήγαν κατευθείαν στην Πάτρα στο Ρίο, όπου έπρεπε να γίνει επέμβαση για να γλιτώσω. Να σκεφτείτε πως ήμουν με την μάσκα και τον ορό και ερχόντουσαν όλοι για φωτογραφίες, τα παιδάκια μου έδιναν ζωγραφιές. Αν δεν ερχόταν αμέσως το ασθενοφόρο μπορεί να μην ζούσα, ο βηματοδότης με γλίτωσε», είπε αρχικά η Έφη Παπαθεοδώρου.

«Δεν το κατάλαβα όταν συνέβη, λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και μετά χάθηκα και οι δικοί μου άνθρωποι πανικοβλήθηκαν. Δεν έμεινα ούτε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.  

Η Έφη Παπαθεοδώρου επισήμανε επίσης ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης την πήρε τηλέφωνο αμέσως μόλις πληροφορήθηκε για την κατάσταση της υγείας της: «Ο Γιώργος με πήρε αμέσως τηλέφωνο και του λέω “Γιώργο μου είμαι καλά, μην ανησυχείς”».

 

 

Διαβάστε επίσης: Η πολυαγαπημένη Έφη Παπαθεοδώρου έβαλε βηματοδότη: Έπαθα collapsus, σταμάτησε η καρδιά μου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ