Πώς φαντάζεστε ότι πήγε ντυμένη η Κατερίνα Στικούδη στο γάμο του κολλητού της; Στην έγκυο όλα επιτρέπονται! (φωτό)

Δείτε το outfit της....

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο ράπερ Ισορροπιστής κατά κόσμον Νίκος Παυλίδης. Ο καλλιτέχνης, παντρεύτηκε την καλή του Δήμητρα Τσώνου, παρουσία αγαπημένων του ανθρώπων. 

Ο ράπερ και η αγαπημένη του , αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Θησείο.

Το παρών στον γάμο του ζευγαριού έδωσε και η καλή φίλη του Ισορροπιστή, η εγκυμονούσα, Κατερίνα Στικούδη, η οποία επέλεξε ένα αρκετά ιδιαίτερο και εκκεντρικό θα λέγαμε ντύσιμο. 

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, φόρεσε ένα γρκι υφασμάτινο παντελόνι το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και από πάνω μπασκετική μπλούζα. 

Δείτε επίσης: Kατερίνα Στικούδη on fire: Εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό κορμάκι & ψηλοτάκουνα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της (βίντεο)

Για αξεσουάρ επέλεξε ένα πανέμορφο headpiece και δαχτυλίδια με πεταλούδες. Όπως γνωρίζετε η τραγουδίστρια περνάει την πιο όμορφη φάση της ζωής της , αφού περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της, DJ Rico. Έτσι θέλει να είναι άνετη με ότι κι αν φοράει!

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα είχε αποκαλύψει:  

«Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ ωραία. Πέρα από αυτή την περίοδο που την περνάω, όπως και με τον Βύρωνα, πολύ όμορφα και ομαλά. Είναι κι όλα αυτά τα δημιουργικά πράγματα που γίνονται και είμαι ακόμα πιο χαρούμενη. Ο γιος μου έχει καταλάβει τι περιέχει η κοιλίτσα, θα το δουλέψουμε όμως όπως πρέπει». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ