Μαρί Σαντάλ - Άννα Μαρία: Με Σήλια Κριθαριώτη στα γενέθλια ενηλικίωσης του πρίγκιπα Κρίστιαν της Δανίας - Οι καλύτερες εμφανίσεις (φωτό - βίντεο)

Ημέρα χαράς για όλους τους royals

Ο πρίγκιπας Κρίστιαν της Δανίας, κόμης του Μονπεζάτ (Christian Valdemar Henri John, γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου 2005) είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Έγινε 18 ετών και το παλάτι το γιόρτασε.

Διαβάστε ακόμη: H μεγάλη μέρα για τα 18α γενέθλια του Πρίγκιπα Κρίστιαν της Δανίας έφτασε - flashback με φωτο album του διαδόχου - Θα εμφανιστούν οι θείοι του που έδιωξε η Βασίλισσα;

Είναι το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Frederik και της πριγκίπισσας Mary. Ως εγγονός της βασίλισσας Μαργκρέτε Β', είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Δανίας από τη γέννησή του, μετά τον πατέρα του.

 

 

2ος στην σειρά διαδοχής 

Ο Πρίγκιπας είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Δανίας (ο πατέρας του, ο πρίγκιπας διάδοχος Φρέντερικ, είναι ο πρώτος). Από τον 16ο αιώνα, οι πρωτότοκοι γιοι των Δανών μοναρχών παραδοσιακά ονομάζονταν εναλλάξ Φρέντερικ και Κρίστιαν. 

 

 

 

 

Διοργανώθηκε λοιπόν ένα φαντασμαγορικό δείπνο με εκλεκτούς royals καλεσμένους.

Αρχικά, το "παρών" έδωσε η Βασίλισσα Άννα Μαρία μαζί με την Μαρί Σαντάλ και τον Παύλο.

 

 

Μία κούκλα έδειχνε μέσα στην υπέροχη μπλε maxi τουαλέτα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, η Άννα-Μαρία, ενώ η νύφη της Μαρί Σαντάλ επέλεξε (πιθανόν) Μαίρη Κατράντζου μακρύ πλισέ φόρεμα.

Και οι δυό τους φυσικά φορούσαν τις τιάρες τους που τις έκαναν να λάμπουν ακόμη περισσότερο.


instagram @royalfashionpolice

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Βασίλισσας Μαργκρέτε, η οποία διάλεξε μία κοραλλί τουαλέτα με μανίκι και φυσικά τα αγαπημένα της μαργαριτάρια.

Εκθαμβωτική ήταν η μητέρα του εορτάζοντα, πριγκίπισσα Μαίρη με μπλε glam έξωμο φόρεμα του Jesper Høvring, από τη συλλογή του 2014.

 

 

Ολοκλήρωσε το look της με prada clutch, γόβες Gianvito Rossi, με μεσαίου μήκους τακούνι και φυσικά την τιάρα του γάμου της.

Ακόμη μία φανταστική εμφάνιση ήταν εκείνη της πριγκίπισσα Βικτώριας της Σουηδίας, η οποία έβαλε ένα μπεζ μακρύ φόρεμα του οίκου, ELIE SAAB σε συνδυασμό με ασημένιο clutch και τη λαμπρή της τιάρα.

 

 

Πόζαρε, μάλιστα πλάι την κόρη της με την οποία είχαν παρόμοια εμφάνιση αλλά το φόρεμα της μικρής Estelle είχε απλικαρισμένα λουλούδια και έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή, Christer Lindarw.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι νεότερες royals, όπως η Αμαλία της Ολλανδίας και η Ελισάβετ του Βελγίου.

 

 

Η 19χρονη πριγκίπισσα διάλεξε μία τέλεια ηλεκτρίκ maxi τουαλέτα με κάπα, του οίκου ESSENTIEL ANTWERP, ενώ η Ελισάβετ είπε ναι στο στράπλες φόρεμα με τα ασορτί γάντια, Maison Natan.

 

 

Συνάντηση κορυφής των royals λοιπόν!

Ποια εμφάνιση σας εντυπωσίασε περισσότερο;

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ