Μαρινέλλα: ''Έβαλα παντελόνια στο πάλκο & είπαν μη πως είμαι λεσβία - το πρώτο ραντεβού στην βάρκα για ψάρεμα με τον Καζαντζίδη''

“Ναι, τα παντελόνια τα έβαλα, γιατί μου πετούσαν πιάτα και μου μάτωναν τα πόδια” ανέφερε η Μαρινέλλα.

Μαρινέλλα. Ενας θρύλος του ελληνικού τραγουδιού. Μια ζωή λαμπερή και μια καριέρα ακόμη περισσότερο. 

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο ένθετο “Κ” της Καθημερινής της Κυριακής και στον δημοσιογράφο Βύρωνα Κριτζά με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας της από τον Γιάννη Ξανθούλη.

Η σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας της την οποία υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης, μιλά για τις σχέσεις της ζωής αλλά και τη γνωριμία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Δείτε επίσης: Vintage pic: Η Μαρινέλλα με τον Γιώργο Νταλάρα στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι: 'Τον αγκάλιασα, τον φίλησα. Είχα στ’ αφτιά μου το ιδιότροπο στυλ τραγουδίσματος του'', είχε πει η τραγουδίστρια

Μας γνώρισε ο Στελλάκης Ζαφειρίου. Λέω: φεύγω, σας χαιρετώ, γιατί το πρωί έχω ψάρεμα με τον πατέρα μου. Με το που ακούει ψάρεμα ο Καζαντζίδης, λες και κάτι τον τσίμπησε», περιγράφει χαρακτηριστικά η Μαρινέλλα.

«Ψαρεύεις; Έχετε βάρκα και πάτε οι δυο σας με τον μπαμπά σου; Μπορώ να έρθω κι εγώ; Μπορείς, του λέω. Πήγα σπίτι κατά τις 4, ρώτησα τον πατέρα μου αν μπορεί να έρθει μαζί μας ένας τραγουδιστής που γνώρισα και γύρω στις 6 φύγαμε», συνεχίζει η κορυφαία ερμηνεύτρια για την πρώτη της γνωριμία με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Υπήρξαν από τα δημοφιλέστερα΄καλλιτεχνικά ζευγάρια της Ελλάδας

Δεν βγήκαμε κανονικό ραντεβού

Μπήκαμε στη βάρκα και βγήκαμε στον Θερμαϊκό. Το καλύτερο δόλωμα ήταν το μαμούνι, όπως το λέγαμε. «Να έχεις υπομονή και παρακαλώ μη ρίξετε στάχτη μέσα στη βάρκα», έλεγε ο πατέρας μου. Τρέλα με την καθαριότητα!

Είχαμε αφήσει τα παπούτσια κάτω από την κουπαστή. Περπατούσαμε ξυπόλυτοι σε έναν ωραίο μουσαμά και μετά, πριν βγούμε έξω, καθαρίσαμε τη βάρκα από τα λέπια. Αυτά ήταν τα ραντεβού μας», αφηγείται στη συνέχεια η Μαρινέλλα.

Νομίζω υπήρξατε η πρώτη σταρ στην Ελλάδα με κοντό μαλλί, παντελόνι και πουκάμισο, τη ρωτάει ο δημοσιογράφος και εκείνη δίνει την αφοπλιστική απάντηση.

«Ναι, τα παντελόνια τα έβαλα, γιατί μου πετούσαν πιάτα και μου μάτωναν τα πόδια. Κάτι πήγαν να μου πουν τότε, ότι είμαι λεσβία», απαντά η Μαρινέλλα αμέσως μετά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ