Made in Greece η αγαπημένη Rococo: Τα καλοραμένα θηλυκά ρούχα που φοράμε από το 1977 - ρομαντικά με φινίρισμα πολυτελείας (φωτό)

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την εταιρεία, αλλά και ο σημαντικότερός της στόχος είναι η συνέχιση και διατήρηση υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών....

Η εταιρεία Rococo ιδρύθηκε το 1977 με όραμα την παραγωγή διαχρονικά κομψών και ποιοτικών ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, αξεσουάρ και συναφών ειδών, υπό τον διακριτικό τίτλο Rococo.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 13 φυσικά καταστήματα έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει στην εγχώρια αγορά ένα άμεσα αναγνωρίσιμο concept store με χαρακτηριστικό ύφος βιτρινών και merchandise των προϊόντων της.

 

 

 

 

 

 

 

Είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που συνεχώς δημιουργεί και εξελίσσεται με το ίδιο πάθος, όπως τη μέρα που ξεκίνησε, και με πρωτεύοντα στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

 

 

 

 

 

Στόχος 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, επικεντρώνεται στο να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή, διατηρώντας πάντα το αναγνωρίσιμο και χαρακτηριστικό ύφος με τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί και έχει χτιστεί η ταυτότητα της εταιρείας.

 

 

 

 

 

 

Η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα, η συνεχής ενημέρωση, η τεχνολογική εξέλιξη και, ακόμα, η φαντασία, η δημιουργικότητα, η διατήρηση της ταυτότητας -προσαρμοσμένη πάντα στις νέες τάσεις και επιταγές της αγοράς- αποτελούν πρωταρχικά και ουσιώδη ζητήματα για την εταιρεία, αλλά και πρόκληση για την ομάδα των ανθρώπων της Rococo.

 

 

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την εταιρεία, αλλά και ο σημαντικότερός της στόχος είναι η συνέχιση και διατήρηση υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών, με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες της.

 

Ελληνική παραγωγή ρούχων

Η Rococo στηρίζει την ελληνική παραγωγή, τόσο για γυναικεία ρούχα όσο και για ανδρικά, επιμένοντας να δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά για την παραγωγή των προϊόντων της και έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με περισσότερες από 100 εταιρείες του κλάδου.

Παραμένει συνεπής διατηρώντας υψηλά στάνταρ ποιότητας προϊόντων σε επίπεδο πρώτων υλών και κατασκευής αλλά και σχεδιαστικής διαφορετικότητας, χωρίς να παρεκκλίνει ποτέ από την πάγια στόχευση της καλύτερης δυνατής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Συλλογή F/W 23-24

Ένα αριστοκρατικό ταξίδι μόδας στο σημείο τομής της διαχρονικής κομψότητας, της υψηλής ποιότητας και του εκλεπτυσμένου σχεδιασμού. 

Η νέα συλλογή αποτελείται από ρούχα με άψογη εφαρμογή, στα οποία περιλαμβάνονται πανωφόρια για κάθε περίσταση, όπως σακάκια,  παλτό/μαντό, μπουφάν/τζάκετ, κομψά φορέματα και φούστες, παντελόνια, πουκάμισα και κάθε απαραίτητο fashion item για τη σύγχρονη και κομψή γυναίκα κάνοντας κάθε casual, business ή επίσημη εμφάνισή σας μοναδική.

Με τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Rococo κάθε γυναίκα έχει πλέον τη δυνατότητα να κάνει την πιο διαχρονικά κομψή και fashionable επένδυση για την γκαρνταρόμπα της.

Δείτε περισσότερα στο rococo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ