Vintage pic: Η Μαρινέλλα με τον Γιώργο Νταλάρα στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι: 'Τον αγκάλιασα, τον φίλησα. Είχα στ’ αφτιά μου το ιδιότροπο στυλ τραγουδίσματος του'', είχε πει η τραγουδίστρια

Δύο από τις μεγαλύτερες φωνές στην Ελλάδα. 

Mία σπάνια και vintage φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. 

Η ίδια, έχει στην συλλογή της σπάνια κλικ με Έλληνες και ξένους celebrities που άφησαν ιστορία. 

Αυτή την φορά μας παρουσιάσε μια σπάνια φωτό με τις μεγάλες φωνές. Την Μαρινέλλα και τον Γιώργο Νταλάρα. 

Στο ποστ της στο Ιnstagram γράφει: 

Μεγάλες φωνές: Η Μαρινέλλα με τον Γιώργο Νταλάρα στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι: “Τον Γιώργο τον άκουσα στο ραδιόφωνο να λέει «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», έχει διηγηθεί η Μαρινέλλα : «Ήμουν στ’ αυτοκίνητο. Έκανα αμέσως στροφή και πήγα στην εταιρεία, στον Μάτσα. «Ποιος είναι αυτός, μ’ αρέσει πώς τραγουδάει» του είπα.

Δείτε επίσης:  Vintage pic: Κούκλα η Μαρινέλλα στα νιάτα της με τον Βασίλη Τσιβιλίκα - Yπέροχη η Νόρα Βαλσάμη

«Ένας νεαρός, καινούργιος» μου απάντησε. Λέω, τότε, «Ρώτησέ τον. Εγώ θα κάνω ένα πρόγραμμα στο Στορκ, θέλει να ‘ρθει μαζί μου;»” περιγράφει η Μαρινέλλα. “Και πραγματικά, ήρθε ο Γιώργος σπίτι μου. Μου χτύπησε το κουδούνι: «Είμαι ο Γιώργος Νταλάρας, ξέρετε, από τον κ. Μάτσα». «Έλα μέσα, έλα μέσα» του έγνεψα. Τον αγκάλιασα, τον φίλησα.

 

 

Είχα στ’ αφτιά μου το ιδιότροπο στυλ τραγουδίσματος που είχε, την περίεργη φωνή του. Ήταν κάπως συγκρατημένος, λίγο δειλός. Ε, για ‘κείνον βλέπεις ήμουν η Μαρινέλλα. Μετά γίναμε πολύ φίλοι. Όμως, νομίζω, στις γνωριμίες μετρά πολύ η πρώτη επαφή. Μου έκανε εντύπωση πως τα μάτια του ήταν τόσο… διαπεραστικά, αν και είχαν ζωγραφισμένη μια απορία σαν να μου ‘λεγε: «Εμένα φώναξες να ‘ρθω σπίτι σου, είσαι σίγουρη; Ή πρόκειται γι’ άλλον;». Όταν τον γνώρισα κατάλαβα πως ήταν, στ’ αλήθεια, μεγάλο ταλέντο…”.

Ο Γιώργος Νταλάρας, θυμάται εκείνη την εποχή με πολλή αγάπη, όπως αναφέρει και στην επίσημη ιστοσελίδα του τραγουδιστή: «Η Μαρινέλλα με βοήθησε πολύ, μου άνοιξε τον δρόμο. Με στήριζε με όλες τις μορφές, με όλους τους τρόπους. Ποτέ δεν θα μπορέσω να ξεπληρώσω αυτή την υποστήριξη. Τη νιώθω σαν μάνα μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ