Ο καβγάς της ημέρας! Πώς προκάλεσε ο Αχιλλέας Μπέος την Έλενα Ακρίτα - "Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη"

Αγωγή κατέθεσε η Έλενα Ακρίτα κατά του Αχιλλέα Μπέου.

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημάρχου Βόλου, Αχχιλέα Μπέου και της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφου, Έλενας Ακρίτα. Ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τις δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε και στη δημοσιογράφο. Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.μετά τις δηλώσεις του κ. Μπέου στην εκπομπή "Το Πρωινό" στον ANT1.

Με την αγωγή ζητάει το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει στην κάμερα: " Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της πεθαμένης μάνας της; Αυτή είναι; Που είχε πεθάνει η συγχωρεμένη η μάνα της και έτρωγε τη σύνταξη; Γι’ αυτούς μιλάτε ρε Γιώργο; Ρε Γιώργο αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αυτοί τη χρεοοκόπησαν, οι απατεώνες οι πολιτικοί», είπε μεταξύ άλλων."

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος κατά Κασσελάκη: "Θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;" - Η απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Αχιλλέα Μπεό αμέσως με ανάρτησή της στα social media.

Ειδικότερα, έγραψε: «Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά», έγραψε στην ανάρτησή της. «Η μάνα μου ζει και βασιλεύει, αλήτη».

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, κάνοντας αγωγή κατά του Δημάρχου Βόλου.

Στον Αχιλλέα Μπέο απάντησε και η μητέρα της Έλενας Ακρίτα με ένα ειρωνικό σχόλιο, καθώς ζει παρόλο που ο κ. Μπεος ισχυρίστηκε το αντίθετο.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο. Είμαι εδώ στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί και ο ύψιστος». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ