Αθηνά Οικονομάκου: "Μιλήσαμε εκεί με την Κιάρα Φεράνι & την Πενέλοπε Κρουζ" - "Είπε ότι το όνομά της είναι ελληνικό"

Τι δήλωσε η ηθοποιός για τη συνάντησή της στο Παρίσι με τις διάσημες σταρ.

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι για τη συνεργασία της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Lancome με το Μουσείο του Λούβρου. Εκεί συναντήθηκε με άλλες ambrassadors του διάσημου brand.

Για το πολυτελές δείπνο με αφορμή αυτήν τη συνεργασία μίλησε στις κάμερες.

«Μας έκαναν ιδιωτική ξενάγηση στον Λούβρο και δειπνήσαμε μέσα στο μουσείο, ήταν φανταστικά. Μιλήσαμε εκεί με την Κιάρα (Φεράνι) και την Πενέλοπε (Κρουζ). Η Πενέλοπε μας είπε ότι το όνομά της είναι ελληνικό, ότι έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και ότι θέλει να ξανάρθει», δήλωσε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Θα κάνουμε μία ταινία με τον Νίκο Μουτσινά, νομίζω ότι είναι μια χαρά που λείπει από την τηλεόραση. Μπορεί κι εγώ κάποια στιγμή, εάν το ευνοήσουν οι συνθήκες, να ασχοληθώ με την παρουσίαση», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε επίσης και σε ερώτηση σχετικά με τη νέα εκπομπή της Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας: «Εννοείται ότι έχω μιλήσει μαζί της. Όχι, δεν έχει καθόλου άγχος, δεν θα πω λεπτομέρειες όμως γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς έχει ανακοινωθεί. Την πιστεύω πολύ και σίγουρα θα πάω καλεσμένη στην εκπομπή της».

Διαβάστε επίσης: Στο Παρίσι η Αθηνά Οικονομάκου με την Πενέλοπε Κρουζ την Κιάρα Φεράνι την Ιζαμπέλλα Ροσελίνι - Τι κάνει εκεί η influencer

Instagram @athinao1konomakou

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στο Παρίσι και η συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ και την Κιάρα Φεράνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ