Made in Greece ο Μιχάλης Μπούσης: Ο βασιλιάς των σούπερ μάρκετ στο Σικάγο - Ο ισχυρός άνδρας πίσω από τον ΟΦΗ (φωτό - βίντεο)

To net worth του, η σύζυγος και τα παιδια! 

Ο Μιχάλης Μπούσης,  είναι Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Γεννημένος στο Σικάγο το 1974, υπήρξε αθλητής του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου. 

Έχει στην κατοχή του 16 καταστήματα σούπερ μάρκετ σε δύο αμερικανικές πολιτείες. 

 

 

 

 

O Mιχάλης Μπούσης είναι ο πρωτότοκος γιος του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση ενώ έχει ακόμα τρία αδέρφια: Τους Άγγελο, Γιώργο και Βικτώρια.

Ο ίδιος, αποτελεί μία από τις πλουσιότερες διασημότητες στον πλανήτη.

 

 

 

Ως διευθύνων σύμβουλος της Cermak Fresh Market και ως ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κρήτης στην Ελλάδα, έχει επιδείξει εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και έντονη επιχειρηματική αντίληψη.

Eπιπλέον, ως ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κρήτης στην Ελλάδα, ο κ. Μπούσης έχει αποδείξει τις εξαιρετικές ηγετικές του ικανότητες στον τομέα του αθλητισμού. Γνωστός για την ειλικρίνεια και το πάθος του για τη δουλειά του, ο Μπούσης έχει κερδίσει τη φήμη ενός επιμελούς και εργατικού ατόμου.

 

 

Οι αδιάκοπες προσπάθειές του όχι μόνο προώθησαν τις επιχειρήσεις του, αλλά συνέβαλαν και στην εντυπωσιακή καθαρή του αξία, η οποία σήμερα εκτιμάται ότι ανέρχεται σε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

 

Καθ' όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, ο Μιχάλης Μπούσης ακολούθησε με συνέπεια τα πάθη του, μια φιλοσοφία που αναμφίβολα συνέβαλε στην αξιοσημείωτη επιτυχία του, αναφέρει το worthtrackers

Ο γιος του Μιχάλη Μπούση, Δημήτρης (φέρνει το όνομα του πατριάρχη της οικογένειας) έχει διατελέσει μάλιστα και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες μπάσκετ.

 

 

 

 

 

Ο ίδιος απέκτησε με την σύζυγό του Βέρνα, άλλον έναν γιο, τον Μιχαήλ, ο οποίος είναι παίκτης Αμερικανικού ποδοσφαίρου.

 

 

 

Η οικογένεια Μπούση

Ο Δημήτρης και η Ελένη Μπούση απέκτησαν τρία παιδιά, τους Μιχάλη, Άγγελο, Γιώργο και Βικτώρια.

Το 1986 ο Δημήτριος Μπούσης αποφάσισε να συνεταιριστεί με έναν άλλο Έλληνα, τον Παντελή Τζοτζόλη και άνοιξαν το πρώτο κατάστημα συνολικού εμβαδόν 2500 τ.π. με την επωνυμία «Central Park Produce» στο Central Park (Grand and Division Streets).

 

 

Επτά χρόνια μετά άνοιξαν το δεύτερο κατάστημα στη συμβολή της Cermak Road και Cicero Avenue, και το ονόμασαν «Cermak Produce». Ακολούθησαν και άλλα σουπερμάρκετ και έτσι δημιουργήθηκε μια αλυσίδα 15 καταστημάτων με την επωνυμία «Cermak Fresh Market».

 

 

 

 

Η Ελένη Μπούση το 2015  ίδρυσε το Hippocratic Cancer Research Foundation, με σκοπό την ενίσχυση των ερευνών για τον καρκίνο.

Το Ίδρυμα  ξεκίνησε από το 2014 από τέσσερα άτομα που ήθελαν να κάνουν τη διαφορά για την ανθρωπότητα.

Αγκαλιάστηκε από πολλούς και έγινε πραγματικότητα το 2015. Αποστολή του HCRF είναι να εξαλείψει τον καρκίνο και να σώσει ζωές, χρηματοδοτώντας την ανακάλυψη, ανάπτυξη και εφαρμογή αποτελεσματικών νέων θεραπειών και πρωτοποριακής έρευνας στο Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center του Πανεπιστημίου Northwestern.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ