Η Sharon Osbourne που έχασε 28 κιλά με το ΟΖΕMPIC αποκαλύπτει: «Είχε παρενέργειες και τώρα δεν μπορώ να ξαναπάρω, έχω μείνει 45 κιλά»

Η περιπέτεια της απώλειας βάρους για τη διάσημη τηλεπερσόνα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε πρόσφατα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την απώλεια βάρους.

Η Sharon Osbourne δήλωσε ότι, παρά τις προσπάθειές της, δεν μπορεί να ξαναπάρει βάρος μετά τη λήψη του Ozempic.

Η πρώην κριτής του X Factor και σύζυγος του ροκ σταρ Ozzy Osbourne παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε το Ozempic, ένα φάρμακο που προσφέρεται ως θεραπεία για άτομα με διαβήτη τύπου 2, το οποίο όμως κάποιοι χρησιμοποιούν κάποιοι για να χάσουν βάρος.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάρω βάρος ό,τι κι αν τρώω. Έχω κολλήσει σε αυτό το βάρος. Και είναι σαν σε όλη μου τη ζωή να ήθελα να έχω ένα συγκεκριμένο βάρος, χωρίς ποτέ να το φτάσω, και τώρα το έχω και δεν μου ταιριάζει, δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να το αλλάξω», ανέφερε η ίδια. 

Η Sharon Osbourne συνέχισε: «Το θέμα με το βάρος είναι προσωπικό. Έχω πλέον κατάθλιψη και δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά». 

Πρόσφατα η Sharon δήλωσε ότι "δεν ήθελε να γίνει τόσο αδύνατη" και τώρα δήλωσε ότι αγωνίζεται να ανακτήσει τα 30 κιλά που έχασε.

Διαβάστε επίσης: Σάρον Όσμπορν: Έκανα ενέσεις Ozempic & έχασα 60 kg σε 4 μήνες - Τώρα όμως τρομάζει η νέα πολύ αδύνατη εμφάνιση της

Η Osbourne έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις με την αύξηση/απώλεια βάρους. Είναι γνωστό ότι μίλησε δημοσίως για την επέμβαση γαστρικού μανικιού που έκανε το 1999, λέγοντας "'Ένιωθα σαν απατεώνας όταν είχα αυτή τη ζώνη στο στομάχι μου. Σε κάνει να κάνεις εμετό όλη την ώρα. Τίποτα δεν κατεβαίνει γιατί βγαίνει έξω". Τελικά της αφαιρέθηκε η ζώνη το 2006.

Το 2012, δήλωσε στο UsWeekly: "Έχω παλέψει με το βάρος μου για όλη μου τη ζωή. Ήμουν χοντρή και ήμουν αδύνατη. Όπως ξέρετε, έβαλα γαστρικό μανίκι και έχασα πολύ βάρος, αλλά με έκανε τόσο άρρωστη. Γι' αυτό έπρεπε να το αφαιρέσω. Αλλά όταν το αφαίρεσα, πήρα περίπου 45 κιλά", είπε. "Και καθώς πλησίαζαν τα 60ά γενέθλιά μου, δεν ήθελα να είμαι υπέρβαρη. Ήθελα να είμαι υγιής και να παραμείνω με την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι υγιής και να απολαμβάνω τη ζωή".

Το 2020, αποκάλυψε στο The Talk: "Είμαι περίπου 10 κιλά παραπάνω από αυτό που είμαι συνήθως". Και συνέχισε: "Και τα 10 κιλά είναι πολλά όταν είσαι μικρόσωμη". Ωστόσο, συνέχισε να εξηγεί ότι καταπολεμά αυτή την αλλαγή με το περπάτημα. "Αυτό είναι τώρα. Έχω το μικρόβιο. Το παλεύω", είχε πει.

Τον Μάιο του 2022, η Sharon μίλησε για τη στρατηγική της απώλειας βάρους, αποκαλύπτοντας ότι έπαιρνε Ozempic για τέσσερις μήνες. Η Osbourne αντιμετώπισε παρενέργειες όπως η ναυτία.. Μέχρι τον Ιούλιο του 2022, δήλωνε ικανοποιημένη με τη διαδικασία και έλλειψη μεταμέλειας για τη χρήση του Ozempic.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πλεόν...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ