Story of the day: Ζευγάρι συνταξιούχων ταξίδεψε με κρουαζιερόπλοιο για 500 μέρες - Έκανε 51 κρουαζιέρες, ήρθε φθηνότερα από οίκο ευγηρίας

Ζούνε τη ζωή τους στο έπακρο!

Την περιπέτεια έναντι του συνηθισμένου διάλεξαν δυο Αυστραλοί συνταξιούχοι. Ο Μάρτι και η Τζες Άνσεν όταν έπρεπε να διαλέξουν μεταξύ του οίκου ευγηρίας και μιας κρουαζιέρας, αποφάσισαν χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτερο!

Όταν υπολόγισαν τα έξοδα, οι δυο συνταξιούχοι διαπίστωσαν ότι θα έδιναν τα ίδια χρήματα. Έτσι, διάλεξαν να περάσουν 500 ημέρες στη θάλασσα και να πάνε σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Για δυο χρόνια το ζευγάρι έμεινε στο Coral Princess των 2.000 επιβατών της Princess Cruises για περισσότερες από 450 ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα πραγματοποίησαν 51 ταξίδια.

Youtube / A Current Affair

Οι δυο ηλικιωμένοι μίλησαν για το κατόρθωμά τους στην εκπομπή A Current Affair. Όπως είπαν, οι κρουαζιέρες είναι πιο ενδιαφέρουσες επειδή υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις. Είτε πρόκειται για χορό, είτε για ένα όμροφο δείπνο. Επιπλέον, το προσωπικό φροντίζει για την καθαριότητα της καμπίνας.

Στη συνέντευξη η Τζες αποκάλυψε ότι της άρεσε πολύ να παρακολουθεί μαθήματα χορού και ιδιαίτερα χούλα. Από την άλλη, ο σύζυγός της ήταν πολύ κοινωνικός και χαιρόταν με το να κάνει νέους φίλους.

Τέλος, το ζευγάρι επισήμανε ότι θα συνεχίσει να ταξιδεύει στη θάλασσα και μάλιστα με ένα μεγαλύτερο πλοίο από εδώ και στο εξής.

Youtube / A Current Affair

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ