Fame Story: Όλα όσα είδαμε στη φαντασμαγορική πρεμιέρα -Τα ευτράπελα, τα βέλη της κριτικής επιτροπής & οι «παραφωνίες» των διαγωνιζομένων (βίντεο)

Τα πάντα!

Εκπληκτική ήταν η χθεσινή πρεμιέρα (30/9) του Fame Story!

Ανανεομένο μετά απο 21 χρόνια επέστρεψε στις οθόνες μας και πλέον θα μας κρατάει συντροφιά τα βράδια.

Αρχικά, η νέα κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.

Τις χορογραφίες και την κίνηση των συμμετεχόντων ανέλαβε ο χορογράφος Χάρης Κούσιος, ενώ το image making η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

 

 

Χρέη καθηγήτριας θεατρικής έκφρασης θα εκτελεί η Μαρία Σολωμού, ενώ μάθημα social media θα διδάξει στους εκκολαπτόμενους τραγουδιστές ο Fipster. Επίσης, ο Κύπριος τραγουδιστής Άλεξ Παναγής θα είναι υπεύθυνος στο τμήμα φωνητικής με τους Νικόλα Ραπτάκη και Στεφανία Ρίζου να είναι οι vocal coaches της Ακαδημίας του Fame story.

 

 

Δεκαοκτώ διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν χθες το βράδυ στο πρώτο live τα θετικά σχόλια από τους κριτές όπως και την ψήφο των κριτών. Μόνον δύο ωστόσο βάσει ψηφοφορίας δεν κατάφεραν στο παρά πέντε να περάσουν το κατώφλι της μουσικής ακαδημίας. Αυτοί ήταν η 21χρονη Δήμητρα, η οποία κατά τους κριτές έκανε μία μέτρια εμφάνιση και ο Εμμανουήλ Λέανδρος Καραϊσκάκης που συστήθηκε ως Lionder. Τον τελευταίο μάλιστα ο Ρέμος έσπευσε να χαρακτηρίσει “καλλιτεχνάρα” με τους άλλους τρεις κριτές να εμφανίζονται πιο επιφυλακτικοί σε σχέση με την παρουσίαση του act του.

Σημειωτέον όπως εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης από τους 18 υποψήφιους, μόνο δεκαέξι έλαβαν το εισιτήριο για το σπίτι του Fame story. Ωστόσο και γι’ αυτούς τους δεκαέξι υπάρχει μία έκπληξη στην Ακαδημία καθώς τρεις εξ αυτών θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, βάσει της απόφασης της κριτικής επιτροπής. Τα τρία αυτά ονόματα θ’ ανακοινώσει η διευθύντρια της Ακαδημίας στο πρώτο επεισόδιο της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ