Ορέστης Τζιόβας: "Ήμουν ψώνιο" - "Μοιραζόμουν δημόσια τους εθισμούς & τις σεξουαλικές μου εμπειρίες" - "Δέχτηκα αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητά μου"

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί αρνητικά μηνύματα για τις σξουαλικές του εμπειρίες.

Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει, αλλά και για τη σεξουαλικότητά του.

Μοιράστηκε επίσης ότι, όταν ήταν νεότερος είχε υπάρξει και από την πλευρά του θύτη.

«Έχω βιώσει τον σεξισμό ως μέλος μιας πατριαρχικής κοινωνίας. Στο σχολείο ήμουν από εκείνους που κορόιδευα άλλα άτομα», παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Ο Ορέστης Τζιόβας σύνεχισε λέγοντας ότι έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του. «Καλό είναι να παραδεχόμαστε πράγματα, τα οποία υπήρξαμε και πλέον, γινόμαστε καλύτεροι. Ήμουν ψώνιο, όταν μπήκα στο πρώτο έτος της σχολής μου, γιατί προερχόμουν από ένα λαϊκό περιβάλλον. Την "άκουσα", γιατί σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν σαν τους ανθρώπους που συναναστρεφόμουν, πριν μπω στη σχολή υποκριτικής», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον γάμο, ο Ορέστης Τζιόβας είπε ότι: "Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει κάτι, είναι μια σχέση όπως όλες". Ανέφερε, όμως, ότι του έχει περάσει από το μυαλό η σκέψη να γίνει πατέρας.

«Λόγω υπευθυνότητας δεν έχω προχωρήσει», εξήγησε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Ορέστης Τζιόβας: «Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με φίλους μου - Είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες»

Όσο για το θέμα του εθισμού, το οποίο κι έχει συζητήσει δημόσια, ο Ορέστης Τζιόβας σημείωσε: «Μοιράστηκα δημόσια ότι ξεπέρασα το θέμα των εθισμών μου, για να δώσω λίγο φως και να παραδειγματιστούν κι άλλοι»

Τέλος, αναφέρθηκε στα μηνύματα που έχει δεχτεί, από τη στιγμή που μίλησε δημόσια για τις σεξουαλικές του εμπειρίες.

«Έλαβα πολλά μηνύματα στήριξης για τη δημοσιοποίηση των σεξουαλικών εμπειριών μου. Στόχος μου ήταν να πάψουμε να είμαστε οπισθοδρομικοί. Όμως δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητά μου, φρικτά πράγματα, άλλα δεν με ενοχλεί. Δυστυχώς, υπάρχει τεράστιος ρατσισμός και ομοφοβία», τόνισε κλείνοντας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ