Τους έπιασαν στα πράσα! Δείπνο με φίλους για το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι Leonardo DiCaprio - Vittoria Ceretti - Στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Costes (φωτό)

 Πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί σε πάρτι στο Μιλάνο με την 25χρονη αγαπημένη του!

Το ειδύλλιο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Βιτόρια Σερέτι φουντώνει. To ζευγάρι βρέθηκε στην Πόλη του φωτός όπου απόλαυσε ρομαντικό δείπνο με φίλους.

Οι δυό τους εθεάθησαν να φεύγουν από το Hotel Costes Bar στο Παρίσι το βράδυ της Τρίτης. Να σημειώσουμε πως είναι το πιο γνωστό ξενοδοχείο της Γαλλίας, με πολλούς διάσημους να το επισκέπτονται. 

 

Οι εικόνες έδειχναν τον 48χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και το μοντέλο, 25 ετών, να κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλον στο αριστοκρατικό μπαρ, περιτριγυρισμένοι από πέντε άνδρες φίλους και δύο γυναίκες.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η 25χρονη κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η Βιτόρια Τσερέτι εμφανίστηκε με εντελώς διάφανο τοπ

 

 

 

Η Ceretti εντυπωσίασε με ένα εφαρμοστό δερμάτινο τοπ, το οποίο είχε φερμουάρ μπροστά, και μια πράσινη φούστα  σε cargo στυλ.

Η Ιταλίδα καλλονή φόρσε ένα ζευγάρι πανύψηλες μαύρες μπότες, ενώ κρατούσε μια μικροσκοπική μαύρη τσάντα. 

Image

Twitter/Page Six

Ο πρωταγωνιστής του "Killers of the Flower Moon" φορούσε το χαρακτηριστικό μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και μια μαύρη προστατευτική μάσκα προσώπου σε μια προσπάθεια να κρυφτεί από τους παπαράτσι, όπως αναφέρει το pagesix.

Image

Image

Twitter/Daily Leo DiCaprio

Αργότερα το βράδυ, ο πρωταγωνιστής του "Τιτανικού" εμφανίστηκε μόνος του στο νυχτερινό κλαμπ Flower της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ