Δείτε Live την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ - Βελτίωση καθημερινότητας, άλμα στο μέλλον (βίντεο)

Παροχές με μέτρο, πάταξη φοροδιαφυγής, αίσθημα ασφάλειας

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ μιλάει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την πρώτη με τη νέα σύνθεση μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

Επτά νομοσχέδια έχουν ήδη ψηφιστεί, σημείωσε και όλοι όσοι ζουν στο εξωτερικό μπορούν να ψηφίζουν από το μόνιμο τόπο διαμονής τους.

«Η έπαρση και η αλαζονεία παραμένουν μόνιμοι εχθροί μας»

Ο πρωθυπουργός έκανε απολογισμό των μέχρι στιγμής πεπραγμένων και όσων έχουν ψηφιστεί και κυρίως στις μόνιμες και σταθερές αυξήσεις στο εισόδημα των πολιτών και πρόσθεσε ότι «η έπαρση και η αλαζονεία παραμένουν εχθροί μας. Αυτή η παράταξη είναι συνεχής αλλά αι συνεπείς. Ήδη υλοποιήσαμε τις μισές από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και είμαστε μια παράταξη βαθιά ριζωμένη στην πραγματικότητα. Είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τα απρόοπτα χτυπήματα».

«Όλοι σας ξέρετε τις προσπάθειές μας να αμυνθούμε στις επιθέσεις της φύσης πρώτα απ’ όλα σώζοντας ανθρώπινες ζωές και αποκαθιστώντας τις υποδομές και σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα», τόνισε επίσης.

Δείτε την τοποθέτηση του πρωθυπουργού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ