Γιατί ξεχώρισε από όλους και όλα η Παραλία, με διάφορα! Μοθωναίος, Κουκουράκης, Μιχαλάκη, έρωτες σε ειδυλλιακό σκηνικό (φωτό)

Ένας στους τρεις βλέπει τη σειρά από το κινητό του τηλέφωνο....

Περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια θεάσεις έχει καταγράψει στο ERTFLIX, σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων, η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Η παραλία», απογειώνοντας την επισκεψιμότητα και της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ.

Ο αριθμός αυτός είναι πρωτοφανής για το ERTFLIX, καθώς ουδέποτε στα τρία χρόνια λειτουργίας του δεν έχει σημειωθεί ανάλογη επισκεψιμότητα σε καθημερινή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ.

 

 

Είναι ενδεικτικό ότι, μεσοσταθμικά, κάθε επεισόδιo της «Παραλίας», από τα 15 που έχουν ήδη μεταδοθεί, το παρακολούθησαν οn demand στο ΕRTFLIX περισσότεροι από 130.000 τηλεθεατές, εκτινάσσοντας κατά 26% την καθημερινή επισκεψιμότητα της πλατφόρμας της ΕΡΤ.

Υπογραμμίζεται, δε, ότι η παράλληλη αυτή τηλεθέαση, που δείχνει ότι «Η παραλία» έχει γίνει ήδη και μια αγαπημένη on demand συνήθεια για δεκάδες χιλιάδες τηλεθεατές, δεν προσμετράται στην -oύτως ή άλλως- υψηλή τηλεθέαση που καταγράφεται για την απευθείας μετάδοση της σειράς από την ΕΡΤ1 κάθε βράδυ, στις 22:45.

Εντυπωσιακό είναι, επίσης, ότι η πλειονότητα των θεατών που προτιμούν να βλέπουν την «Παραλία» στο ERTFLIX δεν την παρακολουθούν από την τηλεόρασή τους, αλλά μέσω υπολογιστών ή ακόμη και κινητών τηλεφώνων! Συγκεκριμένα, στο διάστημα 4-24 Σεπτεμβρίου, και επί 2.170.000 εκατομμυρίων θεάσεων  που κατέγραψε «Η παραλία» στο ERTFLIX, οι 694.400, δηλαδή το 32%, έγιναν μέσω κινητών τηλεφώνων και επιπλέον 412.300 μέσω υπολογιστών (19%) και 86.800 μέσω τάμπλετ (4%).

Οι χρήστες στα social media, σε κάθε επεισόδιο , αφήνουν διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά, τους ηθοποιούς, την πλοκή, τη σκηνοθεσία ή τη μουσική. Έτσι, η Υπατία (Δανάη Μιχαλάκη), ο Γιώργος (Γιάννης Κουκουράκης), ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος), ο Γράντος (Νικόλας Παπαγιάννης), ο Δημητρός (Γιώργος Νινιός) και η Αντιγόνη (Γιούλικα Σκαφιδά) δημιούργησαν τα δικά τους fan club με βάση τους ρόλους, αλλά και τις ερμηνείες τους.

Η Παραλία

Υπόθεση

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν.

Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι. Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωες θεωρούσαν δεδομένα. 

Πόσα σκοτεινά μυστικά μπορεί να κρατήσει η παραλία της ανεμελιάς; 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ