Αυτή είναι η γυναίκα του μήνα: Η Ruth Wilson, βασίλισσα του κόκκινου χαλιού, με τις εξαντρίκ επιλογές της - Δείτε πως ντύνεται (φωτό)

Η βραβευμένη σταρ του σινεμά και του θεάτρου , θριαμβεύει επίσης με την τολμηρή προσέγγισή της στο στυλ. 

Η Ruth Wilson είναι Αγγλίδα ηθοποιός και γνωστή για τις ερμηνείες της ως η ομώνυμη πρωταγωνίστρια στην ταινία Jane Eyre (2006), ως Alice Morgan στο ψυχολογικό αστυνομικό δράμα Luther του BBC (2010-2013, 2019), ως Alison Lockhart στο δράμα The Affair του Showtime (2014-2018) και ως ομώνυμη χαρακτήρας στην ταινία Mrs Wilson (2018).

Από το 2019 υποδύεται τη Μαρίζα Κούλτερ στη σειρά φαντασίας His Dark Materials του BBC/HBO, και για το ρόλο αυτό κέρδισε το βραβείο BAFTA Cymru 2020 για την καλύτερη ηθοποιό.

 

 

 

 

Στις κινηματογραφικές της ταινίες περιλαμβάνονται οι ταινίες The Lone Ranger (2013), Saving Mr. Banks (2013), I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) και Dark River (2017).

Η Γουίλσον εχει μακροχρόνια σχέση με έναν ανώνυμο Αμερικανό συγγραφέα, αλλά δεν έχει παντρευτεί ακόμα, ούτε έχει κάνει παιδιά. 

 

 

 

 

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι το πρόσωπο του Tatler για τον μήνα Οκτώβριο και κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού. 

"Υπάρχει ένας τολμηρός ατομικισμός", παρατηρεί η Sarah Crompton για την πορεία της καριέρας της Ruth Wilson.

 

 

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την αδιαπραγμάτευτη προσέγγιση της ηθοποιού στη μόδα. Prada, Erdem, Schiaparelli: η Wilson προτιμά σχεδιαστές με ξεχωριστή αισθητική που αμφισβητούν τα πρότυπα του ντυσίματος στο κόκκινο χαλί.

 

 

 

 

Είτε βρίσκεται σε μια κινηματογραφική πρεμιέρα είτε σε απονομή βραβείων, δεν φοβάται τα ενδυματολογικά ρίσκα που την κάνουν να ξεχωρίζει (βλέπε: το τολμηρό κατακόκκινο κοστούμι Magda Butrym που φορούσε σε ένα πάρτι πριν από τα βραβεία BAFTA τον Φεβρουάριο), αναφέρει το Tatler.

Τα φορέματά της μπορεί να είναι αιθέρια (Reem Acra), κομψά (Ralph Lauren) ή απολαυστικά αφράτα (Susan Fang), αλλά είναι πάντα αξιομνημόνευτα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ