Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ευχάριστες επαφές τις πρωινές ώρες - Προσοχή σε παρεξηγήσεις & διλήμματα από το απόγευμα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η μέρα ξεκινά με το ωραίο τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πιο ευχάριστες επαφές στο ξεκίνημα της μέρας. Τις απογευματινές ώρες, ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και ακολούθως το βράδυ με τον Ήλιο μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή σε εκνευρισμούς, ή μπορεί να έχουμε διλήμματα πώς να προχωρήσουμε παρακάτω στην καθημερινότητα μας σε σχέσεις ή και καταστάσεις. Στις 22:32 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας για λίγο μέχρι τις 23:20 που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις όποιες αστάθειες και ανασφάλειες και να έχουμε ένα πιο άνετο βράδυ. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες τα ζώδια που θα έχουν πιο έντονη πίεση σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κάνει το ξεκίνημα της μέρας ιδιαίτερα ευχάριστο για τις επαφές σας και γενικότερα γι’ αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Όμως από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να σας πιάνει άγχος όχι απαραίτητα για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά ίσως έχετε μια ανησυχία γενικά για όσα έρχονται αυτό το φθινόπωρο. Κάποιες φορές όμως οι φόβοι μας είναι μεγαλύτεροι από οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα που έχετε να αντιμετωπίσετε στην πραγματικότητα. Μη φτιάχνετε λοιπόν σενάρια καταστροφής και καταστρέφετε έτσι τη διάθεση σας. Το βράδυ της Παρασκευής, ακόμη κι αν βγείτε για να χαλαρώσετε, το μυαλό σας θα είναι στα θέματα της καριέρας σας ή ενός νέου πρότζεκτ που έχετε ξεκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα εμπιστοσύνης εγείρονται σήμερα, καθώς μπορεί άτομα από το παρελθόν που πιθανώς σας είχαν πληγώσει με τη συμπεριφορά τους να επανακάμπτουν στη ζωή σας και να περιμένουν να έχετε απέναντι τους την ίδια θετική συμπεριφορά που είχατε και παλιά. Σαφώς κι εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να δώσετε συγχωροχάρτι και να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε. Από το βράδυ μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ας έχετε το νου σας για κάποια ευκαιρία που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα έξτρα έσοδο. Πιθανώς να έχετε και μια ευκαιρία για μια επένδυση ή ευχάριστα νέα σε σχέση με κάποιο ακίνητο ή την οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με μια αρμονική όψη ανάμεσα στη Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη στον Λέοντα κι έτσι η διάθεσή σας θα είναι πιο ευχάριστη τις πρωινές ώρες, ενώ κι οι επαφές σας με τους άλλους θα είναι ευχάριστες. Όμως μέσα σε αυτό το κλίμα προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας. Δεν είναι ανάγκη να ωραιοποιείτε καταστάσεις, ούτε φυσικά προκειμένου να είστε ευχάριστοι να αποκρύπτετε την αλήθεια ειδικά αν αφορά τα επαγγελματικά σας. Είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς κι ας δυσαρεστηθούν κάποιοι τώρα. Το μεσημέρι μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος ή μια αίσθηση σύγχυσης για την πορεία κάποιων θεμάτων που αφορούν είτε σε μια συνεργασία είτε σε μια σχέση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ