Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έγινα 40 χρονών ως Αμερικανός πολίτης, τα χρωστάω όλα στην Αμερική - I am made in America (βίντεο)

Αθλητής, ηθοποιός, πολιτικός!

40 χρόνια ως Αμερικανός πολίτης συμπλήρωσε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ!

Με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός ο 76χρονος μοιράστηκε ένα βίντεο με τους 25,3 χιλιάδες ακολούθους του το οποίο αποτελείται από διάφορα στιγμιότυπα της ζωής του σταρ είτε από τον καλλιτεχνικό χώρο, είτε από το χώρο της πολιτικής.

«Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια, έγινα Αμερικανός πολίτης. Είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου. Τα χρωστάω όλα στην Αμερική. Γεννημένος στην Αυστρία, δημιουργημένος στην Αμερική!», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να του λέει πόσο τέλειος είναι και ότι αποτελεί πρότυπο για όλους.

Να πούμε ότι ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει χαράξει μία μοναδική πορεία αρχικά στον χώρο του bodybuilding, στο Χόλυγουντ ως ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Διαβάστε ακόμη: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον Μπρους Γουίλις: Συγκινούν τα λόγια του για τον συνεργάτη του - "Είναι ένα τεράστιο αστέρι"

Ήταν παντρεμένος με την Μαρία Σράιβερ (1986–2021) και έχει αποκτήσει 5 παιδιά, Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ, Joseph Baena, Christina Schwarzenegger, Christopher Schwarzenegger.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σράιβερ Κένεντι: Με αλλοιωμένα και «τρομαχτικά» χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγος του Σβαρτσενέγκερ – Αποτυχημένες επεμβάσεις (φωτό)

Αθλητής, ηθοποιός και πολιτικός! Ένας άνθρωπος και δυνατή προσωπικότητα που έγραψε και συνεχίζει φυσικά να γράφει ιστορία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ