Έλενα Ακρίτα: Στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη για τον 2ο γύρο – Μόνο οι ανόητοι αγγιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή (βίντεο)

Η Έλενα Ακρίτα ψήφισε Έφη Αχτσιόγλου στον α' γύρω και τώρα στηρίζει Στέφανο Κασσελάκη

Την Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έλενα Ακρίτα. Ωστόσο με νέα ανάρτησή της που ανέβηκε στο Facebook πριν από λίγα λεπτά, δηλώνει πως στον δεύτερο γύρο θα επιλέξει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Έφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα τις δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριέρα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ