Αυτή η γυναίκα δεν έχει κοιμηθεί εδώ και 10χρόνια! Η 36χρονη Bιετναμέζα υποφέρει από αϋπνία το πάει για ... ρεκόρ γκίνες

Κακό ...

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον ύπνο αλλά όχι κι έτσι ...

Ο λόγος για την κ Tran Thi Luu, η οποία εργάζεται σε νηπιαγωγείο στην πόλη Quảng Ngãi, έχει γίνει θέμα συζήτησης στα βιετναμέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού  ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κοιμηθεί για περισσότερα από 11 χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η γυναίκα δήλωσε ότι η αϋπνία της ξεκίνησε με ένα περίεργο επεισόδιο. Δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της χωρίς προφανή λόγο και ακόμη και η προσπάθεια να ξαπλώσει και να κλείσει τα μάτια της δεν μπορούσε να τα σταματήσει.

Το ανεξήγητο κλάμα τελικά σταμάτησε, αλλά το ίδιο και η ικανότητά της να αποκοιμηθεί. Όσο κι αν προσπαθούσε, η Luu δεν μπορούσε πια να ξεκουρασθεί. Τα μάτια της ήταν κουρασμένα, αλλά το μυαλό της ήταν σε πλήρη εγρήγορση, οπότε τα τελευταία 11 χρόνια δεν έκανε τίποτε άλλο από το να ξαπλώνει με κλειστά μάτια για να χαλαρώσει, ενώ ο σύζυγος και τα παιδιά της κοιμούνται.

“Η ιστορία ότι δεν κοιμόμουν για 11 χρόνια είναι αληθινή, δεν είναι φανταστική για να “πάρω likes” ή να “πάρω views” δήλωσε η Tran Thi Luu. “Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα. Υπάρχουν μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μου και το δέρμα γύρω από αυτά είναι επίσης πολύ σκούρο. Αλλά πριν από αυτό, ήμουν λευκή και ροζ και δεν είχα καμία ατέλεια στο πρόσωπό μου”.

Άγρυπνη στο Βιετνάμ
@eva

Άγρυπνη στο Βιετνάμ

“Μου έδωσε πολύ θάρρος”, δήλωσε η Luss για τον σύζυγό της. “Κάθε βράδυ με συμβούλευε να ηρεμήσω, να κλείσω τα μάτια μου και να κοιμηθώ. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Ενώ εκείνος κοιμόταν, άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου και αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο και να το μάθω”.

Η 36χρονη γυναίκα φέρεται να πήγε για εξέταση στο επαρχιακό ψυχιατρικό νοσοκομείο Quang Ngai και οι γιατροί εκεί διέγνωσαν ότι πάσχει από σοβαρή αϋπνία. Της δόθηκε φάρμακο και παρόλο που η λήψη του έκανε τα πόδια της να πονάνε σε σημείο που δεν μπορούσε να περπατήσει, ήθελε τόσο απεγνωσμένα να κοιμηθεί που το πήρε. Ωστόσο, το φάρμακο ήταν απαγορευτικά ακριβό και οι παρενέργειες πολύ σοβαρές, οπότε σταμάτησε να το παίρνει μετά από μερικούς μήνες.

Η γειτόνισσα της κας Luu επιβεβαίωσε την κατάστασή της, λέγοντας ότι η γυναίκα της εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά την αϋπνία της πριν από 10 χρόνια και έκτοτε μιλάει γι’ αυτήν. Η γυναίκα παραδέχεται ότι η ιστορία της ακούγεται τρελή, αλλά έχοντας ζήσει έναν τοίχο μακριά από τη Luu για τόσο καιρό, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι λέει την αλήθεια.

Πλέον, όπως υποστηρίζει, έχει πολλά προβλήματα υγείας, όπως πόνο στα οστά και πόνο στο στομάχι όλο το χρόνο, καταστάσεις που πιστεύει ότι μπορεί να συνδέονται με τη χρόνια έλλειψη ύπνου. Παραμένει αισιόδοξη ότι μια μέρα θα μπορέσει να κοιμηθεί ξανά σαν φυσιολογικός άνθρωπος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ