Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, τάση για απρόοπτα και απροσεξίες και σε κάθε περίπτωση τάση για ανυπομονησία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, όψεις θετικές με μακροπρόθεσμα οφέλη για όσους επηρεάζουν και μια αντίθεση μόνο με τον Ποσειδώνα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να μπερδέψει τα όρια μεταξύ λογικής και φαντασίας. Αναλυτικά για τη Νέα Σελήνη μπορείτε να διαβάσετε εδώ

ΚΡΥΟΙ

Μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, καλής υγείας, διατροφής και άσκησης επιβάλλεται με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Προσπαθήστε να κάνετε πιο σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας. Μην ξεχνάτε την κυρίαρχη παρουσία του κυβερνήτη σας Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, που κάνει ακόμη πιο πιεστικό το άγχος στην καθημερινότητα σας μέχρι τις 12/10. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου πραγματοποιείται σε ένα ευχάριστο κατά βάση τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτόν που συνδέεται με τον έρωτα, τα φλερτ, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση, ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Είναι η στιγμή να δείτε επίσης ποιο ταλέντο σας θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα τα ξημερώματα δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, αλλά και της ψυχολογίας σας. Οι θετικές της όψεις με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία δίνουν έναν πιο μακροπρόθεσμο και σταθερό τόνο στις αποφάσεις σας, μολονότι με την αντίθεση προς τον Ποσειδώνα μπορεί να έχετε μια μικρή σύγχυση. Ίσως, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, να ξεκινάτε κάποια νέα δραστηριότητα τώρα πιθανώς και με έδρα το σπίτι, μπορεί να αποφασίζετε μια μετακόμιση ή αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Παρόλα αυτά, η σημερινή μέρα δεν είναι από τις άνετες για σας σαν ενέργεια.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ