Ο νιόπαντρος Ευθύμης Ζησάκης για τη γυναίκα του: ''στήριγμα μου, καλύτερη μου φίλη, σ’ευχαριστώ που με το χαμόγελο σου με ταξιδεύεις, σ'αγαπώ''

Ένα πανέμορφο ζευγάρι... 

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Ευθύμης Ζησάκης παντρεύτηκε την καλή του, Χρύσα Παπαλελούδη.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Ντυμένοι και οι δυο στα λευκά, δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ο Ευθύμης Ζησάκης επέλεξε να φορέσει ένα κατάλευκο κοστούμι, το οποίο έδενε αρμονικά με το εντυπωσιακό νυφικό της αγαπημένης του συζύγου, Χριστίνας.

Instagram @nanipapas

Η νύφη επέλεξε ένα κομψό νυφικό σε κλασική γραμμή. Ωατόσο, είχε κάποιες ιδιαίτερες πινελιές που του έδιναν μια φρεσκάδα. Στο κεφάλι της φόρεσε μακρύ πέπλο, το οποίο είχε τις ίδιες λεπτομέρειες με το νυφικό της.

Δείτε επίσης: Με λευκό κοστούμι γαμπρός ο Ευθύμης Ζησάκης: Το εντυπωσιακό νυφικό της Χριστίνας όλο κεντημένο με λευκά πέταλα

Πριν από λίγες ώρες και μερικές ημέρες μετά τον γάμο του, ο Ευθύμης Ζησάκης έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά με φωτογραφίες με την Χρύσα Παπαλελούδη από τη στιγμή που βγαίνουν από την εκκλησία ως νεόνυμφοι.

Μάλιστα, στον εν λόγω post ο Ευθύμης Ζησάκης έκανε μια δημόσια εξομολόγηση στην σύζυγό του.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα και τις ευχές σας!

Εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε την αγάπη άνευ όρων και ορίων, την μαγεία του γάμου με τον άνθρωπο που γεννά την αγάπη μέσα σας!

Υπέροχη γυναίκα μου, στήριγμα μου, καλύτερη μου φίλη, σ’ευχαριστώ που με το χαμόγελο σου με ταξιδεύεις, σ’ευχαριστώ που με σπρώχνεις στα όνειρα μου, σ’ ευχαριστώ που συμπληρώνεις κάθε μου σκέψη!

Instagram./efthimis__zisakis

Θα φροντίσω με κάθε τρόπο να είσαι ευτυχισμένη, δημιουργική και υπερήφανη για την οικογένεια μας!

Σ’αγαπώ 03.09.23», έγραψε στη λεζάντα ο Ευθύμης Ζησάκης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ