Γκρέτα Γκάρμπο στο Μπέβερλι Χιλς: Η βίλα της πωλείται 10 εκ δολάρια - Με τρεις ορόφους, έξι υπνοδωμάτια 6 μπάνια (φωτό)

Το πολυτελές ακίνητο της Σουηδέζας ηθοποιού του βωβού κινηματογράφου!

To σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς όπου το 1937 έζησε η Γκρέτα Γκάρμπο (Greta Garbo) με τον Βρετανό μαέστρο Λέοπολντ Στοκόφσκι (Leopold Stokowski) πωλείται έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, τιμή μειωμένη κατά δύο εκατομμύρια δολάρια από την πρώτη φορά που δημοσιεύθηκε αγγελία πώλησής του, το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Robb Report, το σπίτι εκτείνεται σε τρεις ορόφους και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια. Είναι χτισμένο σε μία απότομη πλαγιά στην περιζήτητη γειτονιά Crest Streets και έχει ανακαινιστεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 από την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Νικόλ Σάσαμαν (Nicole Sassaman).

Το σπίτι άλλαξε για τελευταία φορά χέρια το 2006, όταν πουλήθηκε περίπου 7,5 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τότε η Σάσαμαν το πούλησε στον σημερινό ιδιοκτήτη του, όμιλο εταιρειών με έδρα τη Νεβάδα που συνδέεται με τον Ρώσο παραγωγό ταινιών και επενδυτή τεχνολογίας Αρκάντι Γκολούμποβιτς (Arcadiy Golubovich).

Η δημοσίευση της αγγελίας αναφέρει: "Μπείτε στη σαγηνευτική αγκαλιά του Greta Garbo Estate, ενός αποκλειστικού θύλακα στην καρδιά του Λος Άντζελες, όπου η δημιουργικότητα ευδοκιμεί σε ένα γαλήνιο καταφύγιο μακριά από τη φασαρία. Αυτό το εξαίσιο ακίνητο είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, προσφέροντας έναν απαράμιλλο τρόπο ζωής πολυτέλειας και εκλέπτυνσης.".

Instagram @bhhscalifornia

Instagram @bhhscalifornia

Instagram @bhhscalifornia

Instagram @bhhscalifornia

Instagram @bhhscalifornia

Διαβάστε επίσης: Vintage Beauty Pic: Ίσως το ωραιότερο γυμνό στην ιστορία του σινεμά: Γκρέτα Γκάρμπο - φανταστικό στήθος & υπέροχες γάμπες!

Η Γκρέτα Γκάρμπο γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1905 και πέθανε στις 15 Απριλίου του 1990. Ήταν Σουηδέζα ηθοποιός του βωβού, κυρίως, κινηματογράφου και μέρος της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Η Γκάρμπο θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες αλλά και πιο μυστηριώδεις ηθοποιούς της Metro-Goldwyn-Mayer αλλά και του Χόλιγουντ γενικότερα. Συνολικά πρωταγωνίστησε σε 31 ταινίες, με πρώτη ομιλούσα την Άννα Κρίστι (1930). Προτάθηκε 4 φορές για το βραβείο Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου αλλά ποτέ δεν το κατέκτησε. Αντίθετα της απονεμήθηκε το 1955 Τιμητικό Όσκαρ για τις αξέχαστες ερμηνείες της, η ίδια όμως δεν παρέστη αυτοπροσώπως για να το παραλάβει. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει πέμπτη στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ