90 φανταστικές ιδέες για να φτιάξετε ή να αλλάξετε την κουζίνα σας - Θα θέλετε να τις κλέψετε

Οι τελευταίες τάσεις για μια αξιοζήλευτη κουζίνα!

Η κουζίνα θεωρείται συχνά η καρδιά του σπιτιού. Και όχι άδικα καθώς είναι το μέρος όπου συγκεντρώνεται ίσως πιο συχνά η οικογένεια. Τα γεύματα που μοιράζεστε εκεί με τους δικούς σας ανθρώπους δημιουργούν πολύτιμες αναμνήσεις που σας συνοδεύουν σε όλη την πορεία της ζωής σας.

Για τον λόγο αυτόν, είναι σημαντικό ο σχεδιασμός της κουζίνας να αποπνέει μια ευχάριστη αύρα και να σας προσκαλεί να χαλαρώσετε όλοι μαζί. Επιπλέον, το δωμάτιο αυτό πρέπει να είναι απόλυτα λειτουργικό και εργονομικά σχεδιασμένο.

Η κουζίνα των ονείρων σας δεν είναι εύκολο να σχεδιαστεί. Πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως ο σχεδιασμός των ντουλαπιών, το υλικό, οι νεροχύτες, τα χρώματα στους τοίχους και τα πλακάκια.

Το goodhousekeeping.com, παρουσιάζει τα πιο μοντέρνα σχέδια για να εμπνευστείτε και να φτιάξετε την κουζίνα σας όπως σας αρέσει!

Στις φωτογραφίες βλέπετε τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης και του σχεδιασμού, οι οποίες περιλαμβάνουν πέτρινους πάγκους και τολμηρά στοιχεία αντίθεσης.

Είτε ο χώρος που διαθέτετε είναι μεγάλος, είτε περιορισμένος, θα βρείτε σίγουρα έξυπνες ιδέες που μπορείτε να συμπεριλάβετε στην κουζίνα σας, όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας.

Μη φοβηθείτε να κάνετε την αλλαγή στο σπίτι σας, που πάντα επιθυμούσατε!

Πείτε "ναι" στις ρίγες

Είτε με ταπετσαρία είτε με ξύλινη επένδυση, οι κλασικοί τοίχοι με ρίγες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα δωμάτιο να μοιάζει ευρύχωρο. 

 Alison Giese

Βάψτε τα όλα βαθύ μπλε

Βάψτε τα τελειώματα, τους τοίχους και τα ντουλάπια με μια μελαγχολική απόχρωση, όπως ένα πλούσιο μπλε.

Kelsey McGregor

BarnesVanze Architects

Julia Chasman

Lindye Galloway

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο goodhousekeeping.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ