ABBA: Τα 10 θρυλικά hits που ανυπομονούμε να ακούσουμε στις 16 Σεπτέμβρη στο Ellinikon Experience Park

Η Abba Revival Band, οι πιο πετυχημένοι συνεχιστές της μουσικής των ABBA, μας παρουσιάζουν τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του συγκροτήματος

Τα αγαπημένα μας τραγούδια, αυτά που πάντα νοσταλγούμε με αγάπη, έρχονται να ζωντανέψουν σε μια μοναδική βραδιά. Αν νοσταλγείτε τους ABBA, όπως εμείς, δεν έχετε παρά να βρεθείτε στο Ellinikon Experience Park, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Η Abba Revival Band υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν σε μια συναυλία -  γιορτή προς τιμήν του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Η Abba Revival Band τιμήθηκαν από τα βρετανικά βραβεία «National Tribute Awards», ως «η καλύτερη Abba Tribute Band», δίνοντάς μας έναν ακόμη λόγω να είμαστε το Σάββατο εκεί.

Για το λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε μερικές από τις κορυφαίες επιτυχίες των Abba, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για τη μεγάλη βραδιά.

1. Waterloo - 1974

Ξεκινάμε από το Waterloo, το τραγούδι που σάρωσε στην Eurovision. Οι ευρωπαίοι άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους και από τότε δεν σταμάτησαν, κάνοντας το τραγούδι κλασικό.

2. Mamma Mia - 1975

Ό,τι κι αν πει κανείς γι' αυτό το τραγούδι είναι λίγο. Αγαπήθηκε όσο κανένα και έγινε γνωστό ακόμα και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν το συγκρότημα. Από το τραγούδι ως την ταινία, ο μοναδικός ήχος μένει πάντα καρφωμένος στο μυαλό μας.

3. Lay All Your Love On Me - 1981

Από τα ρεμίξ μέχρι τα social media του σήμερα, παραμένει ένα από τα πιο κλασικά τραγούδια των Abba. Αγαπημένο όσο λίγα, σίγουρα το έχετε χορέψει, είτε έξω με παρέα, είτε και μόνοι στο σπίτι σας.

4. Don’t Shut Me Down - 2021

Ας πάμε όμως και σε ένα από τα πιο σύγχρονα κομμάτια των Abba. Ο ήχος ίδιος, το κομμάτι καινούριο, ο τέλειος συνδυασμός για να ταξιδέψουμε στο χρόνο, πενήντα χρόνια πίσω.

5. Chiquitita - 1979

Για πολλούς το καλύτερο κομμάτι των Abba, ίσως και για εσάς. Είναι ένα από αυτά που άπαξ και τα ακούσεις, θέλεις να τα ακούς συνέχεια.

6. S.O.S - 1975

Είναι ένα από τα sos κομμάτια των Abba, θα λέγαμε, αν θέλαμε να κάνουμε χιούμορ. Ο Pierce Brosnan συμμετέχει, δίνοντας άλλη χάρη στο τραγούδι που μιλά για τη θλίψη του χωρισμού.

Διαβάστε ακόμα: Pierce Brosnan: Παππούς για τέταρτη - Θα λιώσετε με τον γλυκούλη εγγονό του (φωτό)

7. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) - 1979

Πάμε να χορέψουμε; Το απόλυτο τραγούδι για χορό και διασκέδαση. Δύσκολο να το ακούς να παίζει και απλά να κάθεσαι. "Ακατάλληλο" για ακρόαση μέσα στο αυτοκίνητο.

8. The Winner Takes it All - 1980

Ο νικητής τα παίρνει όλα! Δεν χρειάζεται να το συστήσουμε. Κρατάμε τη μαγευτική ερμηνεία της Meryl Streep στη θρυλική ταινία, που έχουμε δει δεκάδες φορές, αλλά και τη μαγική ερμηνεία των Abba Revival Band.

9. Take A Chance On Me - 1977

Χορός, φλερτ, ξεσηκωμός. Ένας ύμνος σε μια άλλη εποχή, όπου τα αίματα έχουν ανάψει.

10. Dancing Queen - 1976

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός λίστας το ένα και μοναδικό "Dancing Queen". Αυτή η αίσθηση της νεότητας, της χαράς και της ανάγκης για χορό, μας κάνει να θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στον χρόνο. Προς το παρόν όμως, περιμένουμε απλά το Σάββατο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ