'Le carnet rose': Η βασίλισσα του Μπουτάν Jetsun Pema γέννησε το τρίτο της παιδί - Ένα κοριτσάκι ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία των Βασιλιάδων (φωτό)

Τα δύο τους αγοράκια, απέκτησαν μια αδερφούλα. 

O βασιλιάς του Μπουτάν  Jigme Khesar Namgyel Wangchuck και η βασίλισσα Jetsun Pema, έγιναν για τρίτη φορά γονείς. 

Οι royals, υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου. 

 

 

Μια ανακοίνωση του Πριγκιπάτου ανέφερε: "Έχουμε την τιμή να μοιραστούμε την υπέροχη είδηση ότι ένα υγιές κοριτσάκι γεννήθηκε και συμπίπτει με την 25η ημέρα του 7ου μήνα του έτους του θηλυκού κουνελιού του νερού, στο παλάτι Lingkana, στο Thimphu. Τόσο η Αυτού Μεγαλειότητα όσο και το βασιλικό μωρό είναι καλά". 

 

 

 

 

"Η νεογέννητη πριγκίπισσα είναι το τρίτο παιδί και η πρώτη κόρη των Βασιλιάδων.

Εκφράζουν την ειλικρινή τους ευγνωμοσύνη στην ιατρική ομάδα των αφοσιωμένων γιατρών και νοσηλευτών, στο Zhung Dratshang για όλες τις προσευχές που πραγματοποιήθηκαν. 

 

 

 

Το ζευγάρι έχει δύο αγοράκια, τον Jigme Namgyel Wangchuck, επτά ετών, και τον Jigme Ugyen Wangchuck, τριών ετών, ενώ ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού σημείωσε ένα σημαντικό επίτευγμα νωρίτερα μέσα στο έτος.

Τον Φεβρουάριο, ο μικρούλης, γνωστός ως Πρίγκιπας Δράκος, παρακολούθησε την έναρξη του NDI, του νέου Εθνικού Συστήματος Ψηφιακής Ταυτότητας του Μπουτάν, μόλις δύο εβδομάδες μετά τα έβδομα γενέθλιά του.

Με την καθοδήγηση του προσωπικού του παλατιού, έγινε ο πρώτος ψηφιακός πολίτης με τη χρήση του κινητού πορτοφολιού του Μπουτάν NDI.

Η Τζετσούν Πέμα είναι η νεότερη βασίλισσα σε όλο τον κόσμο.

Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1990 στο Θίμφου, την πρωτεύουσα της χώρας. Το 2011, σε ηλικία μόλις 21 ετών, παντρεύτηκε τον «Dragon King» και ανέβηκε στον θρόνο του βασιλείου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ