Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων ακόμη μια μέρα μέσα σε αυτή την εβδομάδα και θα σχηματίσει τη μοναδική της όψη το τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, δημιουργώντας περίεργη ατμόσφαιρα ειδικά για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι είναι δύσκολο να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις σκέψεις και τη δράση μας ή μπορεί να αμφιβάλλουμε και να έχουμε δεύτερες σκέψεις για πράγματα που έχουμε αποφασίσει. Από την άλλη, πάντα σε μια περίοδο με ανάδρομο Ερμή, όπως σας έχω αναφέρει και στο παρελθόν, οι μέρες που η Σελήνη βρίσκεται σε ζώδια που κυβερνά ο Ερμής, δηλαδή είτε στους Διδύμους όπως σήμερα είτε στην Παρθένο, είναι οι πιο απαιτητικές μέρες της ανάδρομης πορείας του που αντιμετωπίζουμε περισσότερα προβλήματα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις.

ΚΡΥΟΙ

Με κυρίαρχη επιρροή μέσα στη μέρα το τετράγωνο Σελήνης-Ήλιου μπορεί να έχει απαιτητικές και ίσως περίεργες συζητήσεις που πιθανώς να μη θέλετε να λάβετε μέρος αρχικά γιατί φοβάστε το αποτέλεσμα. Όμως με τη Σελήνη στους Διδύμους θα μπορούσε να βγει στο τέλος και κάτι θετικό αν είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας και ανοίξετε την καρδιά σας. Ένας συνεργάτης, συνάδελφος, πελάτης ή προϊστάμενος μπορεί να σας εκνευρίσει λίγο, καθώς απαιτητικά ζητά την προσοχή και τον χρόνο σας. Βάλτε τα όρια σας και μην υποκύψετε στο παιχνίδι των ενοχών. Σαφώς το βράδυ της Πέμπτης προσφέρεται και για μερικές βόλτες ή μια έξοδο με φίλους που έχετε καιρό να δείτε και τους έχετε επιθυμήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να έρθει μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα που ίσως είχατε αγωνία για την εξέλιξη του ή μπορεί να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά που δεν το περιμένατε. Επειδή όμως η μέρα έχει πολλά απρόοπτα, προσπαθήστε να μην αφήνετε στην τύχη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Προσοχή ακόμη και σε θέματα επικοινωνίας γιατί μπορεί κάτι να σας διαφύγει. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή, μια συνθήκη που δεν πρόκειται να τελειώσει πριν τις 15/09. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κάτι στον χώρο εργασίας μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση ή να σας ζορίσει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια που σας δίνει η Σελήνη στο ζώδιο σας δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορμή και η δύναμη που πηγάζει από μέσα σας δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Βέβαια μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους. Ακόμη μπορεί να βρείτε μια νέα διέξοδο για την ενέργεια σας, ένα χόμπι, κάποιο γνωστικό αντικείμενο που θέλετε να μάθετε περισσότερα. Αν νιώθετε νοητικά ή ψυχικά ανήσυχοι και δεν ξέρετε πώς να καλμάρετε το νευρικό σας σύστημα, επιδοθείτε σε γυμναστική ή έστω λίγο περπάτημα. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βγαίνει η περίσσεια ενέργεια και να μην γίνεται θυμός.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ