Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της, 26 χρόνια από το θάνατό της

Με μία φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια τιμά τη μνήμη της αδερφής του

«Η Νταϊάνα δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Αυτή είναι η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ. Αφορμή η συμπλήρωση 26 χρόνων από το θάνατο της αδερφής του.

 

 

Στη ρετρό φωτογραφία που ανήρτησε, η αγαπημένη πριγκίπισσα φορά ένα ροζ, καρό φορεματάκι και έχει τα ξανθά μαλλιά της καρέ. Στην αγκαλιά της έχει τον μικρότερο αδελφό της, που φοράει μπλε σορτσάκι.

Στις 31 Αυγούστου 1997 ήταν η μέρα που ο πλανήτης παρακολουθούσε τις ειδήσεις με κομμένη την ανάσα. Τη μέρα εκείνη, η άτυχη πριγκίπισσα έχασε τη ζωή της πρόωρα σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στο τούνελ της γέφυρας Pont de l'Alma. Μετά το τρομακτικό τροχαίο η «πριγκίπισσα του λαού» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière του Παρισιού, αλλά ήταν αδύνατο να αποφευχθεί το μοιραίο.

Την ίδια μοίρα με την ίδια είχε και ο σύντροφός της, Ντόντι, γιος του μεγιστάνα Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Ο Τσαρλς Σπένσερ συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά το θάνατό της. Εκτός από την επέτειο της τραγικής ημέρας, την έχει τιμήσει στα γενέθλιά της και την Ημέρα των Ψυχών με σπάνιες φωτογραφίες. Άλλωστε, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα που έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 36 της χρόνια, εξακολουθεί να συγκινεί και να εμπνέει με την ομορφιά και τη γλυκύτητα που επέδειξε στη σύντομη ζωής της.

Διαβάστε ακόμα:

The Crown: Θα αναπαραστήσουν το τροχαίο της Νταϊάνα - Θύελλα αντιδράσεων... είναι άρρωστο!

Αχ Νταϊάνα, viral και μετά θάνατον! Το βιντεάκι από παπαράτσι που την δείχνει fit & πανέμορφη - πηγαίνει στη γυμναστική της

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ