Πόλεμος Costner - επεισόδιο 3 ! Η σύζυγός πήρε 130.000 δολ τον μήνα θέλει κι άλλα - Ο Κέβιν λέει ότι έχει εραστή που της έδωσε 20 χιλ. δολ!

Η δυσάρεστη τροπή που παίρνει το διαζύγιο τους....

Δράματα στο Χόλιγουντ. Ο Κέβιν Κόστνερ ισχυρίστηκε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, έχει πει ψέματα σχετικά με το πόσα χρήματα έχει στην πραγματικότητα, σε μια προσπάθεια να πάρει μεγαλύτερη μηνιαία διατροφή για το παιδί.

Το πρώην ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο στο δικαστήριο την Πέμπτη για να καταλήξει τελικά σε συμφωνία σχετικά με το πόση διατροφή πρέπει να της καταβάλει. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το TMZ, ο Costner ισχυρίστηκε ότι ο νέος φίλος της Baumgartner της έδωσε πρόσφατα 20. 000 δολάρια σε μετρητά.

Ενώ οι καταθέσεις δεν κατονομάζουν τον μυστηριώδη άνδρα, πηγές δήλωσαν στο πρακτορείο ότι ο Costner πιστεύει ότι βγαίνει με τον στενό του φίλο Josh Connor, ο οποίος είχε εντοπιστεί να κάνει διακοπές με την πρώην σχεδιάστρια τσαντών τον Ιούλιο, (ωστόσο, πηγές που συνδέονται με τους δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε ρομαντική τους σχέση εκείνη την εποχή). 

Η μητέρα τριών παιδιών ζήτησε -αρχικά- μηνιαία διατροφή συνολικού ύψους 248.000 δολαρίων, κάτι στο οποίο ο 68χρονος Costner δήλωσε αντίθετος. Αφού της επιδικάστηκε ένα σημαντικά μικρότερο ποσό, τώρα ζητά να λαμβάνει 175.000 δολάρια τον μήνα για να παρέχει στα παιδιά τους ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο, όταν βρίσκονται μαζί της.
Από την άλλη ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ισχυρίστηκε ότι μόνο οι λογαριασμοί της πλαστικής χειρουργικής ανέρχονται σε 188. 500 δολάρια το χρόνο και ότι σχεδιάζει να ζήσει από το επίδομα αντί να δουλέψει η ίδια, αναφέρει το pagesix

"Δεν σχεδιάζει να αναζητήσει εργασία ή να ασχοληθεί με οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα της αποφέρει εισόδημα", αναφέρεται στην κατάθεση, σύμφωνα με το TMZ.

Ωστόσο, μία ημέρα πριν από την ακρόαση, η Baumgartner έδωσε τη δική της εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους ζητά σχεδόν 200. 000 δολάρια το μήνα από τον πρώην της.

Η μητέρα τριών παιδιών ισχυρίστηκε ότι χρειάζεται περισσότερα χρήματα προκειμένου τα παιδιά τους - ο Cayden, 16 ετών, ο Hayes, 14 ετών και η Grace, 13 ετών - να "ζουν έναν τρόπο ζωής σχετικά συγκρίσιμο με αυτόν που απολαμβάνουν όταν είναι με τον πατέρα τους", σύμφωνα με ένα έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή του Us Weekly.

"Η δικαστική απόφαση πρέπει να επιτρέπει στα παιδιά να λαμβάνουν διατροφή σε επίπεδο ανάλογο με τον σημαντικό πλούτο του Κέβιν, ακόμη και αν αυτό το επίπεδο διατροφής βελτιώνει επίσης το βιοτικό επίπεδο της Κριστίν", υποστήριξε η νομική της ομάδα.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως πρίν λίγους μήνες  ο Κέβιν Κόστνερ είχε δώσει περιθώριο δύο εβδομάδων στην εν διαστάσει σύζυγό του ώστε να αποχωρήσει από την έπαυλή του στη Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια.

Η 49χρονη Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ μετακόμισε από το παραθαλάσσιο ακίνητο τον περασμένο μήνα και μένει πλέον σε ένα κοντινό σπίτι, με ενοίκιο 40.000 δολάρια τον μήνα.

Αν και πολυτελές, λέει ότι το νέο σπίτι δεν παρέχει τις ίδιες ανέσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών της, γι’ αυτό και ζητά επιπλέον μετρητά προκειμένου να αποκτήσει ένα νέο σπίτι. 

Ο Κέβιν Κόστνερ έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία Malibu Hot Summer το 1981 ως Τζον Λόγκαν. 

Μετά από το διαζύγιό του το 1994, με την Σίντι Κόστνερ,  γνώρισε την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ. Ήταν ένα νεαρό μοντέλο και σχεδιάστρια τσαντών και οι δυο τους είχαν γνωριστεί αρκετά χρόνια πριν, όταν ο Κόστνερ εξασκούνταν στο γκολφ για την ταινία Tin Cup. It. 

Παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2004 στο ράντσο του ηθοποιού στο Άσπεν. 

Φωτό: ΑΠΕ/EPA

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ