Βιρτζίνια: 37χρονη μητέρα συνελήφθη γυμνή με 15χρονο στο σπίτι της – Είχε πάει και με τον δίδυμο αδερφό του (βίντεο)

Η 37χρονη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών για κακοποίηση, σε περίπτωση καταδίκης

Δίωξη ασκήθηκε αυτή την εβδομάδα σε βάρος μιας 37χρονης μητέρας από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, αφού η αστυνομία την έπιασε γυμνή μαζί με ένα αγνοούμενο 15χρονο αγόρι. Η γυναίκα κατηγορείται και για κακοποίηση του δίδυμου αδερφού.

Η Ashleigh Watts συνελήφθη αρχικά όταν οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι της στο Chesapeake τον Ιούλιο αναζητώντας τον έφηβο και τους ζήτησε να περιμένουν έξω, ενώ εκείνη έβαλε ένα σουτιέν και άφησε τα σκυλιά της έξω.

«Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν αρκετά λεπτά αργότερα ότι η Watts επέστρεψε στην πόρτα με τα δύο σκυλιά της ακόμα στην κατοικία, επιτρέποντάς τους να εισέλθουν», αναφέρουν τα αρχεία του δικαστηρίου που περιήλθαν στην κατοχή του Law & Crime.

«Καθώς οι αστυνομικοί αφαίρεσαν το στρώμα σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, μπόρεσαν να δουν έναν ανήλικο να κρύβεται σε έναν μικρό χώρο, ο οποίος φορούσε μόνο μποξεράκι. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν ήταν αυτός [ο αγνοούμενος], εκείνος ενημέρωσε ότι ήταν και παρουσίασε την κάρτα μαθητή του».

Εκείνη την εποχή, η Watts κατηγορήθηκε για συμβολή στην παραβατικότητα ανηλίκου, αλλά οι κατηγορίες σε βάρος της έχουν έκτοτε επικαιροποιηθεί και περιλαμβάνουν τρεις για ασέλγεια σε ανήλικο για τις σχέσεις που κατηγορείται ότι διατηρούσε με τους εφήβους.

Τα δίδυμα έμεναν απέναντι και ήταν φίλοι με τον γιο της Watts, ο οποίος ήταν περίπου στην ίδια ηλικία, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η Watts φέρεται να άρχισε να εκμεταλλεύεται τα αδέρφια πάνω από ένα χρόνο πριν συλληφθεί.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά τη μητέρα δύο παιδιών όταν ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης ανέφερε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τα αγόρια τον Φεβρουάριο. Τον ίδιο μήνα, ο σύζυγος της Watts επέστρεφε στο σπίτι γύρω στις 2 π.μ. και βρήκε τη γυναίκα του γυμνόστηθη στον καναπέ τους δίπλα σε ένα από τα έφηβα αγόρια, το οποίο «προσποιούνταν ότι κοιμόταν», όπως παραδέχτηκε αργότερα στους ερευνητές. Όταν ρωτήθηκε από τους γονείς του, το αγόρι φέρεται να είπε ότι είχε πάει στο σπίτι της Watts για να καπνίσει μαριχουάνα και αποκοιμήθηκε στον καναπέ. Οι δύο οικογένειες ήταν «πολύ στενοί φίλοι» και είχαν κρατούσαν ανοιχτές τις πόρτες των σπιτιών τους ο ένας για τον άλλον.

Οι γονείς των αγοριών είπαν στους αστυνομικούς ότι τα αδέλφια βρίσκονταν συχνά στο σπίτι της Watts για να περάσουν, όπως υπέθεσαν, χρόνο με τον γιο τους. Ωστόσο, πίσω από κλειστές πόρτες, η Watts φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και συναισθηματικά τους εφήβους, με ένα από τα αγόρια να εκμυστηρεύεται την αρρωστημένη κακοποίηση σε έναν άλλο γείτονα.

«Η γειτόνισσα» του είπε ότι της εκμυστηρεύτηκε ότι κάνει σεξ με την κ. Watts από τον Ιούνιο του 2022», έγραψε η αστυνομία σε μια ένορκη βεβαίωση. «Της είπε ότι εκείνος και η κα Watts ήταν ερωτευμένοι και ότι όταν έκλεινε τα δεκαεπτά (17) χρόνια του, θα χώριζε τον σύζυγό της και θα παντρεύονταν».

Οι αρχές δήλωσαν ότι μετά την αποκάλυψη της φερόμενης 13μηνης σχέσης, ο έφηβος έφυγε από το σπίτι του και βρέθηκε κρυμμένος στην κρεβατοκάμαρα της Watts τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 26 Ιουλίου, ανέφερε το δίκτυο WAVY.

Ο αδελφός του ομολόγησε στους ερευνητές ότι η Watts τον προσκαλούσε να καπνίσουν μαριχουάνα και του έδινε εσώρουχά της. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τον άγγιζε ακατάλληλα, παρά τις εκκλήσεις του να σταματήσει.

Οι γονείς των εφήβων και ο σύζυγος της Watts κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της. Τα έγγραφα που κατέθεσε ο σύζυγός της περιγράφουν μεγάλες ποσότητες μετρητών, μαριχουάνας και ένα προπληρωμένο κινητό τηλέφωνο που φέρεται να βρέθηκαν μετά τη σύλληψή της.

Η ίδια αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών σε περίπτωση καταδίκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ