Ανέκδοτη φωτογραφία της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ με όλα τα εγγόνια και τα δισέγγονά της

Απίθανη λήψη της βασιλικής οικογένειας!

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 σήμανε το τέλος μιας εκπληκτικής ζωής. Ο κόσμος θρηνούσε την απώλεια του μακροβιότερου μονάρχη της Βρετανίας και ενός συμβόλου δύναμης και καθήκοντος. Και φυσικά η οικογένειά της αντιμετώπισε επίσης την απώλεια μιας αγαπημένης μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς.

Όταν πέθανε, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' είχε τέσσερα παιδιά: τον Πρίγκιπα Κάρολο (τώρα Βασιλιά Κάρολο Γ'), την Πριγκίπισσα Άννα, τον Πρίγκιπα Ανδρέα και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο. Η γενεαλογία της επεκτάθηκε σε οκτώ εγγόνια.

Επιπλέον, η Βασίλισσα κατείχε τον τίτλο της προγιαγιάς σε 12 άτομα, με ένα επιπλέον δισέγγονο, τον Έρνεστ Μπρούξμπανκ, που γεννήθηκε μετά θάνατον. Σημειωτέον, τέσσερα κορίτσια έλαβαν το μεσαίο όνομα Ελισάβετ, ενώ δύο αγόρια πήραν το όνομα του πρίγκιπα Φίλιππου, δούκα του Εδιμβούργου.

Για να τιμήσουν τα γενέθλια της αείμνηστης βασίλισσας τον Απρίλιο του 2023, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κυκλοφόρησαν μια συγκινητική φωτογραφία που απαθανάτισε την Αυτού Μεγαλειότητα μαζί με οκτώ από τα δισέγγονά της και τα δύο μικρότερα εγγόνια της, που τραβήχτηκε στο Balmoral.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Γηρατειά η επίσημη αιτία θανάτου – Ιδού το πιστοποιητικό (φωτό)

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα ζεστό σπιτικό σκηνικό να κάθεται στο κέντρο, ενώ την περιτριγυρίζουν εγγόνια και δισέγγονα.

Με τη σειρά τα άτομα που αποτυπώνονται στην κάμερα είναι τα εξής:

Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ με (πίσω σειρά) Λάιντι Λουίζα Ουίντσορ και Τζέιμς, Κόμης του Wessex, (μεσαία σειρά) Λενα Τίνταλ, Πρίγκιπας Γεώργιος, Πριγκίπισσα Σάρλοτ, Ισλα Φίλιπς, Πρίγκιπας Λούι, (μπροστά σειρά) Μία και Λουκάς Τίνταλ, Σαβάνα Φίλιπς.

Όλοι τους είναι ντυμένοι σε χαλαρό στυλ, που υποδεικνείει ότι περνάνε ανέμελες οικογενειακές στιγμές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ