Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Τούρκος μεγιστάνας - Είχαν έρθει στην Ελλάδα για την επέτειό τους - διέφυγε το κίνδυνο η σύζυγός του

Μάχη έδωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου Λέρου για να κρατήσουν στη ζωή τον Τούρκο επιχειρηματία και τη σύζυγο του που τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά με ταχύπλοο σκάφος . Το ζευγάρι έχει διακομιστεί πλέον σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Σοβαρό τραυματισμό είχαν ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding και η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, με το ταχύπλοο σκάφος τους, το Zodiac, το οποίο έπεσε σε βράχια κοντά στη Λέρο.

 

 

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, το ζευγάρι κατευθυνόταν σε ένα εστιατόριο στην ακτή, όταν συνέβη το ατύχημα. Ευτυχώς, άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος και κατάφεραν να σώσουν το τραυματισμένο ζευγάρι.

 

Σαμπαντζί:

 

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου και από εκεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη. 

ΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΣΙ

Δείτε επίσης: Σοβαρό ατύχημα για τον Αλί Σαμπαντσί & τη σύζυγό του: Χτύπησαν στα βράχια με το ταχύπλοο κοντά στη Λέρο - Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τούρκος μεγιστάνας (φωτό)

ΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΣΙ

ΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΣΙ

Πηγή φωτογραφιών: LerosReport.gr

Το περιστατικό επιβεβαίωσε επίσημα με ανακοίνωσή της και η εταιρεία Pegasus Airlines, η οποία αναφέρει πως το θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε στις 24 Αυγούστου του 2023, κατά τη διάρκεια των διακοπών του ζευγαριού, και πως «η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

 

 

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους

Συγκρατημένη είναι η αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία Αλί Σαμπαντζί o οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Υπενθυμίζουμε ότι η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν παραμένει στο νοσοκομείο αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο ελληνικό νησί -με τα δυο του παιδιά τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά - για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του.

 

 

Η ανακοίνωση της εταιρείας του για την κατάσταση της υγείας του

Σε γραπτή δήλωση της Esas Holding, της εταιρείας που ανήκει στον Αλί Σαμπαντζί, αναφέρεται ότι η κατάσταση της υγείας της οικογένειας βελτιώνεται.

Ο Mustafa Sarıgül άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας δήλωσε ότι ο Αλί γνώριζε καλά την περιοχή όπου συνέβη το ατύχημα και θεωρεί πως αυτό που συνέβη είναι μια στο εκατομμύριο.

«Δύο πολύτιμοι επιχειρηματίες της χώρας μας, η καρδιά όλων είναι εδώ... Ελπίζω να ανακτήσουν την υγεία τους το συντομότερο δυνατό... Χιλιάδες άνθρωποι τρώνε ψωμί από τα καταστήματά τους. Οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια Σαμπαντζί... Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν. Ελπίζω να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατό, να είναι με τα παιδιά τους και να επιστρέψουν στη δουλειά τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ