Vintage pic: Κούκλα η Μαρινέλλα στα νιάτα της με τον Βασίλη Τσιβιλίκα - Yπέροχη η Νόρα Βαλσάμη

Μια πολύ όμορφη vintage στιγμή!

Η Μαρινέλλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαΐου του 1938.

 Οι γονείς της ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη. Είναι το τέταρτο και νεότερο μέλος της οικογένειας. Μια οικογένεια φτωχή αλλά δεμένη με αρχές, που τα περισσότερα μέλη της τραγουδούσαν πολύ καλά. Από τεσσάρων έως πέντε χρονών, συμμετείχε στην παιδική ραδιοφωνική εκπομπή "Παιδική ώρα" στην οποία έτυχε να τραγουδήσει ένα κομμάτι του Schubert.

Στα δώδεκά της χρόνια διαφήμιζε τα καταστήματα "Melka" της Θεσσαλονίκης. Στα δεκαεφτά της, ακολούθησε ως ηθοποιός το θίασο της Μαίρης Λωράνς όπου έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Δίπλα της, οι ανερχόμενοι τότε ηθοποιοί Κώστας Βουτσάς και Μάρθα Καραγιάννη, αλλά και η Σόνια Δήμου, ο Γιάννης Τζαννετάκος και η χορεύτρια Ντέπυ Φιλοσόφου. Κάποιο βράδυ, η τραγουδίστρια του θιάσου αρρώστησε και η Μαρινέλλα που ήξερε απ' έξω όλα τα τραγούδια, την αντικατέστησε.

Τραγούδησε το «Ο άνθρωπος μου» της Σοφίας Βέμπο, σε μουσική του Μενέλαου Θεοφανίδη και στίχους του Μίμη Τραϊφόρου, αλλά και το «Μαλαγκένια», γερμανικό τραγούδι της Κατοχή. Η Μαρινέλλα έγινε ακολούθως η βασική τραγουδίστρια του θιάσου.

Το studio Kλεισθένης, δημοσίευσε μια  σπάνια φωτογραφία.

 

 

Συγκεκριμένα βλέπουμε  την Μαρινέλλα στην επίσκεψη της στην πρεμιέρα της παράστασης Πικ νικ στο πάτωμα με την Νόρα Βαλσάμη και τον Βασίλη Τσιβιλίκα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο Μπρόντγουαιη στις 17-10-1985. Μαζί τους στη φωτογραφία ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Μεσσάλας.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ