Η glamorous βίλα της Grace Kally με τις 7 κρεβατοκάμαρες: Πωλείται 10.000.000 λίρες! Το ελαιοτριβείο του 14ου αιώνα - Έπαυλη όνειρο στην Γαλλική Ριβιέρα (φωτό)

Η ονειρεμένη βίλα της Πριγκίπισσας του Μονακό!

Η Γκρέις Κέλι, γνωστή αργότερα ως πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό, ήταν γνωστή για το άψογο γούστο της, το οποίο επεκτάθηκε στις επιλογές της για κατοικίες. Ένα από τα αγαπημένα της καταφύγια κατά τα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν μια μεγάλη βίλα στο γραφικό χωριό Gillette στην Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή, με τιμή 12,92 εκατομμύρια δολάρια.

Μόλις μια ώρα οδικώς από τη Νίκαια, αυτό το κτήμα 6.500 στρεμμάτων επτά υπνοδωματίων με το όνομα Les Moulins du Villars κατείχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της πριγκίπισσας Γκρέις. Αρχικά ήταν ένα ελαιοτριβείο που χρονολογείται εν μέρει από τον 14ο αιώνα. Η βίλα ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2012 διατηρώντας την αρχική της ρουστίκ γοητεία.

cotedazur-sothebysrealty.com

cotedazur-sothebysrealty.com

 

 

Αν και η πριγκίπισσα Γκρέις δεν έμενε εκεί μόνιμα, περνούσε συχνά χρόνο στο κατάλυμα, το οποίο επισκέφτηκε για πρώτη φορά το 1980 με την κόρη της, την πριγκίπισσα Καρολάιν. Μαγεμένη από τη βίλα, επέστρεφε όσο πιο συχνά γινόταν, χαρίζοντας κατά καιρούς αγάλματα που κοσμούν ακόμα και σήμερα το σπίτι. Τραγικά, η ζωή της πριγκίπισσας Γκρέις κόπηκε απότομα σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα μόλις δύο χρόνια αργότερα.

Παρόλα αυτά, η ουσία της Γκρέις Κέλι συνεχίζει να κοσμεί τη βίλα. Μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί τη σταρ του Χόλιγουντ, που έγινε πριγκίπισσα, να γλιστράει κομψά στην πισίνα ή να αποσύρεται σε μια από τις πολυτελείς σουίτες της. Η βίλα αποπνέει μια γοητεία που θυμίζει ταινίες της Kelly, όπως το «To Catch A Thief», που διαδραματίζεται στο διαρκώς λαμπερό σκηνικό της Γαλλικής Ριβιέρας.

 

 

Δείτε την ξενάγηση στην πολυτελή βίλα:

Η κύρια βίλα διαθέτει άφθονο χώρο για πολυτελείς συγκεντρώσεις, όπως δύο σαλόνια, μια κάβα και μια αίθουσα τηλεόρασης για αυτές τις περιστασιακές βροχερές μέρες. Οι υπαίθριες ανέσεις περιλαμβάνουν μια σουίτα επισκεπτών δίπλα στην πισίνα, έναν υπέροχο ξενώνα δύο υπνοδωματίων και το «The Sanctuary», ένα μερικώς ανακαινισμένο αρχαίο ερείπιο που χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή. Αυτό κάποτε χρησίμευε ως αλευρόμυλος, ενώ δίπλα ακριβώς υπήρχαν διακοσμητικές λίμνες με ψάρια. Σήμερα, λειτουργεί ως χώρος για πάρτι, μουσικά ρεσιτάλ και σεμινάρια. Φυσικά, το κτήμα διαθέτει επίσης ένα γυμναστήριο με εκπληκτική θέα, ένα γήπεδο τένις και ένα ελικοδρόμιο.

cotedazur-sothebysrealty.com

cotedazur-sothebysrealty.com

Διαβάστε επίσης: Tο vintage summer look της Grace Kelly: Όταν ηθοποιός του Hollywood - Βασίλισσα φορούσε σικ μαγιό, όλοι έβαζαν θαυμαστικό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ