Dasha Νιάρχου πρώην Abramovich: Από το Yip Studio παραγγέλνει τις τούρτες της η πολυεκατομμυριούχος - Δείτε τις φωτό

Εκπληκτικές!

Τα γενέθλια της είχε γιορτάσει πριν δύο μήνες η Dasha Zhukova πρώην Νιάρχου κι έτσι ανακαλύψαμε από που παίρνει τις τούρτες της!

Η πολυεκατομμυριούχος εμπιστεύεται το Yip Studio, με έδρα τη Νέα Υόρκη, που όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

 

Πρωτότυπες δημιουργίες που θέλεις να τις κοιτάς παρά να τις "χαλάσεις" και να τις φας.

Κέικ τούρτες που δεν έχετε ξαναδεί με στολίδια, φρούτα, "βεγγαλικά", λουλούδια ... θυμίζουν κι έργο τέχνης θα λέγαμε!

 

 

 

 

IMG_39052.png
yipstudionyc.com

IMG_8166-3.png
yipstudionyc.com

 

 

Τούρτες - γλυπτά για όλες τις περιστάσεις από γάμους μέχρι και επετείους, γενέθλια...

Dasha Zhukova 

Η Darya "Dasha" Alexandrovna Zhukova είναι μια Ρωσοαμερικανίδα συλλέκτης έργων τέχνης, επιχειρηματίας, συντάκτης περιοδικών. Είναι η ιδρύτρια του Garage Museum of Contemporary Art και του Garage Magazine.

Η Darya Alexandrovna Zhukova γεννήθηκε στη Μόσχα στις 8 Ιουνίου 1981. Ο πατέρας της είναι ο Alexander Zhukov, έμπορος πετρελαίου.

 

 

Η μητέρα της είναι η Yelena Zhukova, μια Ρωσοεβραία επιστήμονας της μοριακής βιολογίας. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 3 ετών. Το 1991, μετακόμισε με τη μητέρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες, και εγκαταστάθηκε στην περιοχή του Χιούστον καθώς η μητέρα της είχε μετακομίσει λόγω δουλειάς. Αργότερα μετακόμισαν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Μέχρι τη στιγμή που η Yelena συνταξιοδοτήθηκε, ήταν καθηγήτρια μοριακής βιολογίας στο UCLA, καθώς και αυθεντία στον διαβήτη.

Η Zhukova παρακολούθησε ένα εβραϊκό ημερήσιο σχολείο στην Καλιφόρνια.Ήταν ένα εβραϊκό κολέγιο, το πρώτο σχολείο της Ντάσα στις ΗΠΑ, και το παρακολούθησε για τρία χρόνια. Παρακολούθησε το Pacific Hills School, αποφοίτησε το 1999. Αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα με πτυχία στις σλαβικές σπουδές και τη λογοτεχνία. Αφού ασχολήθηκε με τον Roman Abramovich, επέστρεψε στη Μόσχα και αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου γράφτηκε στο London's College of Naturopathic Medicine αλλά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

 

 


instagram @dasha

Το 2008, η Zhukova παντρεύτηκε τον Roman Abramovich, έναν Ρώσο επιχειρηματία και επενδυτή που είναι ο κύριος ιδιοκτήτης της ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων Millhouse LLC. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, που γεννήθηκαν και οι δύο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Αύγουστο του 2017, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα χωρίσει. Στις 11 Οκτωβρίου 2019, η Zhukova παντρεύτηκε τον Σταύρο Νιάρχο Β', γιο του Φίλιππου Νιάρχου, με πολιτικό γάμο στο Παρίσι της Γαλλίας.

Τον Μάρτιο του 2021 γέννησε το τρίτο της παιδί και το πρώτο της με τον Νιάρχο, τον Φίλιππο Σταύρο Νιάρχο.

Η Ζούκοβα έχει διπλή ρωσική και αμερικανική υπηκοότητα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ