Τζάστιν Τριντό: Στα ροζ και ευδιάθετος ο Καναδός Πρωθυπουργός μετά τον χωρισμό του - Πήγε να δει τη Barbie με τον γιο του!

Την ταινία της Barbie παρακολούθησε ο Τζάστιν Τριντό μετά τον χωρισμό από την επί 18 χρόνια συζυγό του...

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, παρακολούθησε μαζί με τον γιο του την κινηματογραφική επιτυχία της χρονιάς, που δεν είναι άλλη από τη “Barbie”. Ο Τζάστιν Τριντό μοιράστηκε την εμπειρία του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρει με τον μεγαλύτερο γιο του, Xavier, μπροστά από μια αφίσα της Barbie. Τη φωτογραφία συνόδευσε με το σχόλιο “Είμαστε η ομάδα Barbie”.

Ο Καναδός πρωθυπουργός, χώρισε πρόσφατα μετά από 18 χρόνια γάμου, φάνηκε σε καλή διάθεση. Μάλιστα, μπαμπάς και γιος ντύθηκαν στα ροζ για να τιμήσουν την πολυσυζητημένη ταινία της ιστορικής κούκλας. Να θυμίσουμε, ότι η ταινία της Barbie, η οποία σκηνοθετήθηκε από την Γκρέτα Γκέργουιγκ, έχει αγγίξει ήδη το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισιτήρια.

Ο χωρισμός του Τζάστιν Τριντό μετά από 18 χρόνια γάμου

Πριν λίγες μέρες ο Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε την είδηση του χωρισμού του από την επί 18 χρόνια συζυγό του, Σοφί Γκρεγκουάρ. Μαζί έχουν πέρα από τον γιος τους Xavier, μια 14χρονη κόρη, την  Ella-Grace και άλλον έναν γιο, τον Hadrien, ο οποίος είναι μόλις 9 ετών.

Διαβάστε επίσης: Η Barbie μιλά στη νοηματική: Συγκίνησε η Μάργκοτ Ρόμπι στο Άμστερνταμ - Συνομιλεί με κωφό θαυμαστή της (βίντεο)

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Instagram ο Τριντό είχε γράψει για τον χωρισμό τους: “Γεια σε όλους, η Σόφι και εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε το γεγονός ότι μετά από πολλές ουσιαστικές και δύσκολες συζητήσεις, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε”.

“Όπως πάντα, παραμένουμε μια στενή οικογένεια με βαθιά αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και για όλα όσα έχουμε χτίσει και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε”, συνέχισε. “Για την ευημερία των παιδιών μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή και την ιδιωτικότητά τους. Ευχαριστώ.”

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ